foto: PA Wire/PA Images
"Būsim lepni ar savām rētām!" Princese Eiženija atrāda savu operācijas laikā iegūto rētu
Princese Eiženija.
Slavenības
2020. gada 11. septembris, 22:46

"Būsim lepni ar savām rētām!" Princese Eiženija atrāda savu operācijas laikā iegūto rētu

Jauns.lv

Jorkas princese Eiženija, kura 12 gadu vecumā skoliozes dēļ pārcieta sarežģītu operāciju, sociālajā vietnē “Instagram” atrāda savu rētu un aicina cilvēkus dalīties ar viņu savā pieredzē.

“Pirms kāda laika es biju ievietojusi fotogrāfiju ar savu rētu. Kopš tā laika esmu saņēmusi daudz atbildes fotogrāfiju veidā. Turpiniet dalīties stāstos ar mani par to, kur jums ir rētas, kuras parāda jūsu spēku. Rētas ir skaistas,” savā atmiņu stāstā “Instagram” raksta princese.

Fotogrāfiju, par kuru viņa runā, Eiženija bija ievietojusi 27. jūnijā, gaidot starptautisko dienu cīņā pret skoliozi. Toreiz viņa rakstīja: “Es tikai gribu dalīties ar savu rētu. Vēlos iedrošināt citus, kuri ir guvuši līdzīgas pieredzes, par tām man pastāstīt. Būsim lepni ar savām rētām!”

Vairāki cilvēki tiešām dalījušies ar savu pieredzi. 

Princese Eiženija jau arī iepriekš bija runājusi par skoliozi. 2018. gadā princese savā "Instagram" kontā publicēja bērnu dienas rentgena attēlu. Princese stāstīja, ka ļoti baidījās no operācijas, kas ilga 8 stundas. Tās laikā viņai uzstādīja astoņus 20 centimetrus garus titāna stieņus.

"Problēmas ar muguru būtiski ietekmēja manu dzīvi, tāpat kā jebkuram 12 gadus vecam pusaudzim."

Princeses Eiženijas elegantā kāzu kleita

gallery icon
36

2018. gada 12. oktobrī karalienes Elizabetes II un prinča Filipa dēla prinča Endrū jaunākā meita Jorkas princese Eiženija apprecējās ar ilggadējo draugu un vīnu tirgotāju Džeku Brūksbenku.

Eiženija arī kāzu kleitai īpaši lūdza radīt V - veida izgriezumu uz muguras, lai parādītu rētu, kas atrodas uz viņas mugurkaula.

foto: AFP/Scanpix
Speciāli radītais V-veida izgriezums Eiženijas kāzu kleitai.