Slavenības
2020. gada 13. septembris, 06:31

Pēc ziņām par Pita jauno romānu Džolija atteikusies turpināt apmeklēt ģimenes terapiju

Jauns.lv

Bijušie dzīvesbiedri pārtraukuši apmeklēt ģimenes terapijas seansus. Holivudas zvaigznes Andželina Džolija (45) un Breds Pits (56) vairs nespēj pat skatīties viens uz otru!

Džolijas un Pita meita Šilo dodas uz pirmizrādi uzvalkā

Breds Pits kopā ar bērniem apmeklēja sievas, Andželinas Džolijas, režisētās filmas „Unbroken” pirmizrādes vakaru Holivudā. Abi dēli Medokss un Pakss ...

gallery icon
14

Filmas "Smita kungs un kundze” aktieri bija ļoti tuvu tam, lai izbeigtu drāmu, kas ilga četru gadu garumā. Pēc skandalozās šķiršanās sešu bērnu vecāki aizvien nespēj vienoties par aizbildnības jautājumiem.

Andželina Džolija ar bērniem filmas „Dumbo” pirmizrādes vakarā

gallery icon
13

Šī situācija ievērojami uzlabojās, kad šķirtie dzīvesbiedri vērsās pēc palīdzības pie ģimenes psihologa. Andželina kļuva piekāpīgāka, taču, kā izrādās, ne uz ilgu laiku. Aktrise izvirzījusi jaunas prasības, kurām nepiekrīt Pits.

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon
35

„Breds vēlas, lai pār bērniem būtu noteikta uz pusēm dalīta kā fiziska, tā juridiska aizbildnība. 50:50. Andželina nepiekrīt šādiem noteikumiem,” norādījis zinātājs. Paziņa norādījis, ka filmas „Melnā feja Malefisenta” zvaigzne izteikusies, ka ir gatava piekāpties, ja uz visiem laikiem no Losandželosas aizvedīs meitas un dēlus. Breds Pits, kura pastāvīgās mājas ir Holivudā, apgalvo, ka nepieļaus, ka bijusī sieva atņem viņam bērnus.

foto: SPOT-stoianov / BACKGRID/ Vida Press
Andželina Džolija ar bērniem šā gada augustā.

Jaunās nesaskaņas ir atstājušas ietekmi arī uz ģimenes terapijas seansiem pie psihologa. Andželina un Breds speciālistu vairs neapmeklē, jo vairs nevēlas viens otru pat redzēt.

Andželina Džolija ar saviem bērniem

Holivudas aktrise Andželina Džolija ir mamma trim bioloģiskajiem un trim adoptētājiem bērniem.

gallery icon
41

„Spriedze ir saasinājusies,” izdevumam „Us Weekly” norādījis kāds abu paziņa. „Par kopīgiem ģimenes terapijas seansiem vairs nevar būt ne runas.” Paziņa arī licis noprast, ka bez ievērības nav palicis arī Pita jaunais romāns ar modeli Nikolu Poturalski, un viņa lēmums aizvest jauno mīļāko uz pili Francijas dienvidos, ko reiz iegādājies kopā ar Džoliju un kur 2014. gadā abi svinējuši intīmas kāzās ģimenes lokā.

Smagā šķiršanās prāva spēcīgi ietekmējusi Pitu. Aktierim tuvi cilvēki apgalvo, ka viņš nozvērējies nekad dzīvē vairs nesaistīt sevi laulības saitēm. Jaunās attiecības ar vācu modeli viņu šobrīd apmierinot tieši šā iemesla pēc, ka Nikola Poturalski nealkstot oficiāli noformēt abu attiecības.

Modele Nikola Poturalski

gallery icon
72

Tiesa, ir kāda neliela nianse. Nikola aizvien ir oficiāli precēta sieviete. Viņa joprojām skaitās juridiski precējusies ar vācu uzņēmēju Rolandu Meri, kurš ir viņas septiņus gadus vecā dēla tēvs. Meri kategoriski atteicies komentēt sievas romānu ar Bredu Pitu, taču klīst baumas, ka pāris piekopjot brīvās attiecības un pieverot acis viens uz otra ārlaulības dēkām.

foto: AEDT / SplashNews.com/ Vida Press
Rolands Meri.

„Breds ir iemīlējies, taču precēt Nikolu nedomā. Viņš ir apmierināts ar to, kādas šobrīd ir viņu attiecības. Nikola tāpat aizvien ir precēta. Viņas vīrs ir restorāna īpašnieks, kurš ir 41 gadu vecāks par viņu. Šajās attiecībās viss visus apmierina,” kāds vārdā nenosaukts ziņu pienesējs apliecinājis laikrakstam „The Sun”.