Kriminālseriāla "Atriebējas" varoņi

Kriminālseriāla "Atriebējas" varoņi.

gallery icon
31
TV
2020. gada 17. septembris, 05:38

"Atriebējas" ir klāt! Pie skatītājiem nonāk jaunais pašmāju kriminālseriāls

Jauns.lv

Nu tas ir noticis! «Shortcut» klientiem pieejams jaunais pašmāju kriminālseriāls «Atriebējas», kam pavasarī tika parādītas pirmās divas sērijas, – uzreiz visas sešas sērijas!

Seriāls «Atriebējas» balstīts kaimiņvalstī novērtētā scenārijā – tā ir adaptācija vienam no Igaunijas populārākajiem seriāliem «Kättemaksukontor», kas piedzīvojis jau 260 sērijas. Tā galvenās varones atveido Santa Didžus un Anete Krasovska, un viņu stāsts savīsies ar Pāvela Griškova un Mārtiņa Upenieka atveidoto varoņu likteņiem.

Kriminālseriāla sižeta centrā ir bijusī izmeklētāja Frīda no smago noziegumu izmeklēšanas pārvaldes un bijusī sekretāre Madara, kurām seriāla gaitā pievienojas arī Frīdas vīra mīļākā.

Filmas "Atriebējas" aizkadru foto

Ieskats latviešu kriminālkomēdijas "Atriebējas" aizkadros.

gallery icon
25

Neskatoties uz to, ka Frīda un Madara pēc rakstura ir ļoti atšķirīgas, viņas vieno kopējs aizvainojums uz vīriešiem. Un tas nav bez iemesla, jo jau pirmajā sērijā viņām seko sērijveida slepkava, viņas abas zaudē darbu vīriešu dēļ un visam pāri –  abas atstāj viņu tuvākie vīrieši. Šī notikumu ķēde noved pie lēmuma izveidot uzņēmumu, kas atbalstīs visas sievietes, kuras vēlēsies atriebties saviem neuzticīgajiem kungiem!

Iepazīstamies ar galvenajiem varoņiem!

FRĪDA (Santa Didžus)

foto: Publicitātes

Sieviete virs 40, bijusī izmeklētāja smago noziegumu nodaļā, pilnībā veltījusi sevi darbam,  ironiska un skeptiska dāma. Seriāla sākumā viņa nepievērš lielu uzmanību ne sev, ne vīram. Pēc tam, kad vīrs pamet viņu jaunas mīļākās dēļ, viņa dod solījumu nekad neuzsākt jaunas attiecības. Tā šis solījums kļūst par viņas moto, bet tam nenotic neviens, ieskaitot viņu pašu.

MONTA (Anete Krasovska)

foto: Publicitātes

Sieviete ap 30. Bijusī sekretāre, pilnīgs pretstats Frīdai, skaista un romantiska. Viņas bioloģiskais pulkstenis nemanāmi tikšķ, viņa sapņo par bērniem un ģimenes ligzdu, bet «tas vienīgais» nesteidzas parādīties pie horizonta. Viņa viegli iemīlas, bet pastāvīgi ne tajos vīriešos. Visi viņas romāni ātri un sāpīgi beidzas. Viņa tic spokiem, eņģeļiem, liktenim, laimīgai mīlestībai, princim uz balta zirga un horoskopiem. Viņai patīk smaržas, mode, zīmoli, romantiskas filmas un, protams, vīrišķīgi vīrieši. No pirmā acu skata liekas pilnīga blondīne, taču šis iespaids ir maldīgs.

GERDS (Pāvels Griškovs)

foto: Publicitātes

Vīrietis ap 30. Izmeklētājs smago noziegumu nodaļā, strādāja Frīdas pakļautībā, līdz viņa pameta darbu. Viņu nomāc, ka Frīda bieži uzspiež viņam savu viedokli, neļaujot izrādīt savu iniciatīvu.

KASPARS (Mārtiņš Upenieks)

foto: Publicitātes

Policists, kurš ļoti vēlas apliecināties un tikt pieņemts smago noziegumu nodaļas darbā. Ļoti centīgs un iztapīgs, bieži vien pārcenšas ar savām darbībām. Ar Gerdu vieno aizraušanās ar īstām veču filmām un seriāliem. Abi nav vienaldzīgi pret daiļo dzimumu.

Materiāls tapis sadarbībā ar «Tet»