Agnesei Drunkai pēc labas darbdienas sāp vēders
Agnese Drunka iesmej, ka pēc lielas jautrošanās, veidojot „Bez tabu”, viņai vakarā sāp vēders un vaigu muskuļi.
Slavenības
2015. gada 2. oktobris, 06:58

Agnesei Drunkai pēc labas darbdienas sāp vēders

Jauns.lv

TV raidījuma „Bez tabu” atraktīvā vadītāja Agnese Drunka atzīstas, kas viņai visvairāk tīk, vidojot tautā mīlēto raidījumu, kā arī atklāj noslēpumu, kur viņai vislabāk domājas.

Žurnāla „Rīgas Viļņi” jaunajā speciālizlaidumā „TV jaunā sezona” Agnese Drunka atzīst, ka viņai darbā visvairāk palīdz saprašanās ar kolēģiem no pusvārda un citam cita nešana cauri.

„Mēs varam smieties vienā laidā, tā, ka vakarā sāp vēdera un vaigu muskuļi. Citādāk jau nevarētu šo darbu darīt. Kā teica producents Jurijs Grave manās pirmajās darba pārrunās, galvenais ir vieglums un veselīga ironija! Ja pats dzīvo ar vieglumu, ir viegli šeit arī strādāt,” atzīstas Agnese. Bet, ja esi tiktāl pārsmējies un vajadzīgs miers, lai atrastu labākos sižeta sākuma vai beigu vārdus, Agnese zina glābiņu – žurnāliste atklāj, ka vislabāk domas varot savilkt kopā darba labierīcībās. „Tur vienmēr vislabākās idejas rodas. Pēkšņi atnāk. Tas ir mans noslēpums, kurā esmu gatava dalīties!”

Agnese Drunka iesmej, ka pēc lielas jautrošanās, veidojot „Bez tabu”, viņai vakarā sāp vēders un vaigu muskuļi.

„Rīgas Viļņi” TV jauno sezonu sāk ar speciālizlaidumu

No 18. septembra, preses tirdzniecības vietās pieejams žurnāla „Rīgas Viļņi” jauns speciālizlaidums „TV jaunā sezona”, kurā atrodamas pirmās intervijas ar šovu varoņiem, Meksikas seriāla „Uz mūžu tava Akapulko” aktieru ekskluzīvi sūtīti sveicieni Latvijas skatītājiem, kā arī atklāti vairāki rudens sezonas noslēpumi. Piemēram, kas būs saimniece, pie kuras filmēta šova „Lauku sēta” jaunā sezona, un kas būs projekta vadītājs. Atklāta arī šova „Izklausies redzēts 2” pirmā dalībniece.

18. septembrī bija arī seriāla „Sirdsmīļā Monika” sen gaidītās jaunās sezonas pirmizrāde. Godinot šo faktu, žurnāls piedāvā plašu interviju par dzīvi, vīriešiem un sargeņģeļiem ar Monikas lomas atveidotāju, aktrisi Mirdzu Martinsoni. Savukārt pirmās intervijas lasāmas ar seriāla „UgunsGrēks” Kristas lomas atveidotāju Mariju Linarti un šova „Saimnieks meklē sievu” skandalozāko dalībnieku Jāni Šmitu no Burtnieku novada. Žurnālā ir arī daudz pārsteigumu.

Kasjauns.lv / Foto: Anete Janševica