Kuba Gudings juniors dzīvē un uz ekrāna

gallery icon
Slavenības
2020. gada 20. augusts, 13:33

Aktieri Kubu Gudingu apsūdz, ka viņš pirms vairākiem gadiem viesnīcā divas reizes izvarojis sievieti

Jauns.lv

Filmas “Džerijs Magvairs” (“Jerry Maguire”) zvaigzne Kuba Gudings juniors kategoriski noliedz apsūdzību, ka viņš 2013. gadā divas reizes būtu izvarojis kādu sievieti. Šonedēļ Manhetenas federālajā tiesā uzsākta prāva, kur minēts, ka aktieris ar savu nākamo upuri iepazinies VIP atpūtas zālē viesnīcā Ņujorkā.

foto: Erik Pendzich/Shutterstock/ Vida Press
Kuba Gudings juniors ar savu advokātu Marku Helleru šā gada janvārī.

Kuba Gudings juniors noliedz, ka 2013. gadā būtu veicis noziedzīgās darbības, kurās viņu šobrīd apsūdz. Aktiera advokāts Marks Hellers norāda, ka nekas tāds nav noticis. “Mans klients ir absolūti nevainīgs attiecībā uz jebkuru uz šiem nepatiesajiem apgalvojumiem, un esam pārliecināti, ka lieta tiks izbeigta,” viņš izteicies.

foto: Richard Harbus / SplashNews.com/ Vida Press
Kuba Gudings juniors atgriežas tiesā šā gada 13. augustā.

“Viņa, iespējams, ir no tiem cilvēkiem, kas meklē slavu un izmanto Kubas Gudinga lietu, lai rastu publicitāti.”

Sieviete, kuras vārds netiek atklāts, apgalvo, ka piekritusi doties Gudingam līdzi uz numuriņu tikai kā draugs. Abi nonākuši viņa istabiņā tāpēc, ka aktieris ieminējies, ka viņam ātri nepieciešams pārģērbties. Taču tad Gudings ieslēdzis skaļāk mūziku, “nogrūdis lejā un divas reizes izvarojis”.

Sieviete piebilst, ka incidenta laikā viņa atkārtoti vairākas reizes teikusi “nē”, taču viņas atteikums neesot ņemts vērā. Sieviete tiesā iesniegusi prasību par nenoteiktu zaudējumu atlīdzību, atzīstot, ka notikušais viņai nodarījis “emocionālas sāpes, ciešanas un dzīvesprieka zudumu”.

Loma filmā “Džerijs Magvairs” Kubu Gudingu junioru padarīja par superzvaigzni. Šajā 1996. gadā iznākušajā kinofilmā viņa ekrāna partneri bija tādas zvaigznes kā Toms Krūzs un Renē Zelvēgere. Un spožāko balvu par šo filmu ieguva tieši Kuba - saņēma "Oskaru" kā gada labākais otrā plāna aktieris.

foto: Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Par lomu filmā “Džerijs Magvairs” Kuba Gudings juniors saņēmis “Oskara” balvu kā labākais aktieris otrā plāna lomā.

Jaunā tiesas prāva seko nesen izbeigtajai lietai, kad aktieris attaisnots, kā nevainīgs sešās apsūdzībās par seksuāla rakstura uzmācību vairākām citām sievietēm.

Gudings noliedzis kādas sievietes apgalvojumu, ka viņš “berzējis iegurni pret viņas sēžamvietu, vienlaikus ar roku satverot viņas sēžamvietu un krūti”.

foto: Bei/Shutterstock/ Vida Press
Kuba Gudings juniors un Toms Krūzs.

Šī sieviete apgalvoja, ka incidents noticis 2001. gadā.

2019. gadā viņu vainoja par uzmākšanos trim dažādām sievietēm 2018. gadā. Arī to aktieris noliedza.