foto: no privātā arhīva
Skandalozo bestselleru autore Karīna Račko kāzu jubileju nosvin pilī
“Man vienmēr prieks, kad padomāju, kādi bijām, kad satikāmies, kad savas attiecības tikko sākām. Abi vēl studējām. Visu laiku kopā esam auguši un attīstījušies. Kad iepazināmies, mums vēl nekā nebija, mēs paši vēl nebijām nekas,” atminas Račko.
Slavenības
2020. gada 11. augusts, 05:45

Skandalozo bestselleru autore Karīna Račko kāzu jubileju nosvin pilī

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Populārā Latvijas jaunā rakstniece, romantiski erotisko bestselleru autore un zobārste Karīna Račko ir laimīgi precēta sieva jau astoņus gadus. Viņa žurnālam "Kas Jauns" atklājusi, kā svin savas kāzu jubilejas un kā jūtas sievas statusā.

Karīna ar vīru, apdrošināšanas speciālistu Kristapu Račko apprecējās 2012. gada 14. jūlijā, un šogad pāris nosvinējis savu astoto kāzu gadadienu.

Račko žurnālam "Kas Jauns" stāsta, kā līdz šim ir atzīmēta katra kāzu gadadiena: “Visbiežāk kāzu jubilejas esam atzīmējuši, dodoties ārzemju ceļojumos, taču šogad koronavīrusa situācijas dēļ izlēmām palikt Latvijā un izbaudīt vakaru Kalnmuižas pilī. Vīrs sagādāja man pārsteigumu ar romantisku noformējumu numuriņā,” pastāsta Račko.

Viņa atklāj, ka apdāvināšana kāzu gadadienās neesot svarīga: “Man vīrs dāvina ziedus un ved vakariņās, bet citādi materiālas dāvanas viens otram kāzu gadadienās nesagādājam. Patiesībā man nemaz nepatīk, ja apdāvināšana tiek nostādīta kā obligāts pienākums,” par kāzu jubilejām un to nozīmi saka rakstniece.

foto: no privātā arhīva
Karīna un Kristaps Račko savā kāzu dienā 2012. gada 14. jūlijā.

Taujāta par to, kas, viņasprāt, ir galvenie stipru attiecību priekšnosacījumi, Karīna atbild: “Divu cilvēku attiecības laika gaitā šķērso neskaitāmus līmeņus. Partnerattiecībās jāprot rast kompromisus, tomēr jāpieņem un jārespektē katra individualitāte. Neviens nevienam nepieder, nevienu nevar piespiest mainīties un pielāgot savam priekšstatam par ideālu. Savukārt absolūtie ideāli parasti zūd līdz ar rozā brillēm. Svarīgas pāra attiecībās, lai tās būtu ilgtspējīgas, ir kopīgas intereses un mērķi, līdzīgs pasaules redzējums un vērtības, izaugsme un attīstība vienā virzienā. Laikam ejot, cilvēki ļoti mainās, un, ja tas notiek atšķirīgos virzienos, atsvešināšanās ir neizbēgama. To, cik noturīgas un laimīgas būs attiecības ilgtermiņā, iepriekš paredzēt ir gandrīz neiespējami.”

Karīna Račko atzīst, ka šo astoņu gadu laikā sevi iepazinusi arī kā sievu, un neslēpj, ka zina, kā vēlas justies laulībā. “Vienmēr esmu apzinājusies, ka man līdzās nepieciešams spēcīgs vīrietis. Man ir svarīgi justies mīlētai un pasargātai, un Kristaps spēj šīs sajūtas sniegt. Protams, kā jau visām radošām būtnēm, arī man ir savi trūkumi – esmu ļoti emocionāla, un, iegrimstot rakstīšanas procesā, laicīgā pasaule lielā mērā pārstāj eksistēt. Tomēr kopumā domāju, ka ar mani ir viegli. Un es zinu, ka vīrs ar mani ir laimīgs, tā kā acīmredzot kaut ko daru pareizi,” par laulības dzīves aizkulisēm pastāsta Račko, kas ir viena no populārākajām Latvijas jaunajām rakstniecēm - viņas romāni pārdoti vairāk nekā 30 tūkstošos eksemplāru.

Karīnas Račko erotiskā romāna "Debesis pelnos" prezentācija

Karīnas Račko jaunākā erotiskā romāna "Debesis pelnos" atvēršanas pasākums.

gallery icon
168

“Man vienmēr prieks, kad padomāju, kādi bijām, kad satikāmies, kad savas attiecības tikko sākām. Abi vēl studējām. Visu laiku kopā esam auguši un attīstījušies. Kad iepazināmies, mums vēl nekā nebija, mēs paši vēl nebijām nekas,” atminas Račko.

Citas interesantākās ziņas skatiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!