Slavenības
2020. gada 10. augusts, 17:05

Arnolds Švarcenegers ir jau vectētiņš - viņa meita Ketrīna ar vīru Krisu Pratu kļuvuši par vecākiem pirmdzimtajam

Jauns.lv

Holivudas spraiga sižeta filmu zvaigzne un bijušais Kalifornijas gubernators Arnolds Švarcenegers (73) kļuvis par vectētiņu. Pirmo mazbērnu viņam dāvājusi vecākā meita Ketrīna Švarcenegere un viņas vīrs "Atriebēju" (“The Avengers”) sāgas aktieris Kriss Prats.

foto: ddp socialmediaservice / Vida Press
Ketrīna ar tēti Arnoldu Švarcenegeru.

“Avengers” sāgas divu pēdējo filmu un "Guardians of the Galaxy” aktieris Kriss Prats un viņa jaunā sieva Ketrīna Švarenegere sagaidījuši pasaulē savu pirmdzimto. Abu pirmā kopīgā mazuļa dzimums pagaidām vēl netiek publiski atklāts. Par ģimenes pieaugumu publiski paziņojis Ketrīnas brālis Patriks Švarcenegers.

foto: ddp socialmediaservice / Vida Press
Ketrīna ar tēti bērnībā.

41 gadu vecajam Krisam Pratam šis ir otrais bērns. Viņš ir jau tētis septiņus gadus vecam dēlam Džekam, kurš pasaulē nācis viņa pirmajā laulībā ar aktrisi Annu Farisu.

foto: London Entertainment / SplashNew/ Vida Press
Ketrīna Švarcenegere nedēļu pirms dzemdībām.

Prats un viņa 30 gadus vecā sieva plašākai sabiedrībai pagaidām nav atklājuši, vai kļuvuši par meitas vai dēla vecākiem.

Kriss Prats un Ketrīna Švarcenegere

gallery icon
19

Daloties priecīgajos jaunumos par ģimenes pieaugumu, Ketrīnas brālis Patriks tikvien kā izteicies, ka jaunajiem vecākiem, kas apprecējās aizvadītajā gadā, “sokoties labi”.

Lai gan bēbīša dzimums un vārds vēl ir noslēpumā tīts, onkulis Patriks kameras priekšā pavicinājis rozā lentīti, kas varētu būt zīme.

Kriss Prats un Ketrīna Švarcenegere

Kriss Prats un Ketrīna Švarcenegere.

gallery icon
13

Ziņa par bērna piedzimšanu ir visnotaļ negaidīta, ņemot vērā, ka par to, ka pāris ir gaidībās viņi paziņoja vien šā gada aprīlī, desmit mēnešus pēc kāzām.

foto: ddp images / AFF / Vida Press
Arnols Švarcenegers ar meitām Ketrīnu (pa kreisi) un Kristīnu.

Krisa Prata un Ketrīnas Švarcenegeres romantiskās attiecības uzplauka 2018. gadā - īsi pēc tam, kad Prats bija šķīris laulību no Annas Farisas. 2019. gada janvārī Švarcenegere un Prats paziņoja par saderināšanos.

Kriss par iepriecinošajiem jaunumiem paziņoja „Instagram”, romantiskā vēstījumā sakot: „Mīļā Ketrīna, tik laimīgs, ka tu teici jā!”

Krisam Pratam ir labas attiecības ar šķirto sievu Annu Farisu. Pēc tam, kad aktieris bija viņai pastāstījis par saderināšanos, Anna pajokojusi, piedāvājot abus salaulāt.

Paparaci ķer mirkļus no Ketrīnas Švarcenegeres un Krisa Prata kāzām

gallery icon
21

Vienā no intervijām Farisa atklāja: „Kriss man šorīt atsūtīja īsziņu, kurā bija rakstīts ‘Es vakar bildināju Ketrīnu.’ Es nodomāju ‘Tas ir jauki!’. Atbildē uzrakstīju ‘Es tikai vēlos tev atgādināt, ka esmu ordinēta priestere’”.

Kriss Prats ar Dženiferu Lorensu un sievu Annu Farisu filmas „Passengers” reklāmas pasākumā

gallery icon
11

„Es vēlos apsveikt Krisu un Ketrīnu, es jūs mīlu. Apsveicu – esmu saviļņota. Viņi abi ir sasodīti brīnišķīgi cilvēki. Esmu ļoti laimīga par viņiem.”