foto: no "Instagram"
Slavenā krievu blogere Nastja Ivļejeva, slimojot ar Covid-19, nopērk "Lamborghini"
“Šis vīruss nav ne Putina, ne Trampa, ne kāda cita valstsvīra izdomājums! Tā nav arī sazvērestība, lai gremdētu cilvēci. Esiet uzmanīgi un rūpējieties par sevi!” aicina Ivļejeva, kas ļoti piesargājās no vīrusa, bet tomēr ar to saslima.
Slavenības
2020. gada 8. augusts, 17:11

Slavenā krievu blogere Nastja Ivļejeva, slimojot ar Covid-19, nopērk "Lamborghini"

Žurnāls "Kas Jauns"

Slavenā krievu blogere, TV šovu vadītāja un pasaules apceļotāja raidījumā "Ģerbonis vai cipars" Nastja Ivļejeva (29) nākusi klajā ar nepatīkamu vēsti – viņa un ģimenes locekļi sasirguši ar Covid-19. Taču karantīna un vīruss viņai nav bijis traucēklis vērienīgiem darījumiem.

Nastja Ivļejeva ir bijusi viena no aktīvākajām aģitatorēm, aicinot ievērot pašizolāciju. Savu ārpilsētas namu viņa nebija pametusi teju trīs mēnešus un, lai karantīnas laiks būtu jautrāks, izveidoja īpašu tiešsaistes šovu "Tiešā karantīna", kurā kopā ar citām slavenībām ļāvās dažādiem izaicinājumiem.

Likteņa ironija

Kad ierobežojumi tika mazināti, Nastja joprojām prātīgi izvērtēja, kur, kāpēc un vai doties. Pēdējais mēnesis gan blogerei izvērtās ļoti darbīgs, turklāt viņa skatītājiem gatavoja savu jauno šovu, kurā iesaistīja, piemēram, Nikolaju Baskovu.

Nesen Ivļejeva "Instagram" kontā saviem 17,6 miljoniem sekotājiem pasūdzējās, ka veselība sākusi pieklibot, taču gultā likties neesot laika. Bet pagājušajā nedēļā viņa atklāja, ka gan pati, gan vīrs (dziedātājs) Eldžejs, gan citi ģimenes locekļi, ar ko kopā dzīvots vienā mājā, saslimuši ar koronavīrusu. Paziņojuma komentāros daudzi izteikuši apvainojumus, ka patiesībā raidījumu vadītāja nemaz neesot slima, bet gan melojot, jo viņai par to maksā. Nastju šādi apgalvojumi tik ļoti sadusmoja, ka viņa rupjiem vārdiem palūdza šādi domājošos viņas profilam vairs nesekot. “Korona Ļošam (Eldžejam) sākās kā parasta saaukstēšanās. Padzēra tabletītes, pulverīšus, sīrupiņus. Kad viņš sāka zaudēt garšas izjūtu, mums jau radās aizdomas. Pašai parādījās aizsmakums, bieži sāpēja galva. Mūsu vecākiem vispār nebija nekādu simptomu, vienīgi vīratēvs arī nekam nejuta garšu. Kad veicām koronavīrusa testu, izrādījās, ka pusei ģimenes tas ir pozitīvs, otrai pusei – negatīvs. Izolējāmies cits no cita un pēc pāris dienām testu atkārtojām. Nu jau tas bija pozitīvs visiem. Jūtamies gluži ciešami. Galvenais, lai vecākiem nebūtu nekādu sarežģījumu. Ko lietot, zinām, tā ka padomi un ieteikumi nav nepieciešami,” vēstīja Nastja, piebilstot, ka nu viņu māja saucoties "Coronavirus House".

Iepriecina sevi ar mašīnu

Protams, ka kaimiņzemes teju slavenākās instagrameres sekotāji viņas kontu sāka uzmanīt jo īpaši vērīgi, gaidot paziņojumus par to, kā viņa un viņas tuvinieki jūtas. Tāpēc liels bija pārsteigums (vai atvieglojums), redzot, ka Nastja jūtas pietiekami labi, lai gan koķetētu ar atkārtotu nonākšanu "Ģerbonis vai cipars" raidījumā, gan pat piepildītu sapni – iegādātos jaunu auto! Un ne jau šādu vai tādu, bet "Lamborghini". “Par to esmu sapņojusi kopš studentes gadiem! Saprotu, ka tā, īpaši – tiem laikiem, ir absolūti neticama vēlēšanās, taču, kā zināms, nav nekā neiespējama. Plīstu no lepnuma, jo pie tāda tiku pati!” soctīklos dižojas Nastja, iesakot arī citiem sapņot, tiekties, nepadoties un kāroto sasniegt.

View this post on Instagram

Сегодня уникальный день! Сегодня, я исполнила свою МЕЧТУ!💔 О Lamborghini Aventador😱 я мечтала со студенчества! Я понимала, что это абсолютно невероятное желание, в те времена особенно!!! Но, нет ничего невозможного! Меня распирает от гордости! Потому что «Я САМА»! Понятно, что нет ничего плохого в том, когда кто-то исполняет вашу мечту за вас. Но, это никак не сравнится с тем, когда ты делаешь это САМОСТОЯТЕЛЬНО!👊🏽 Я хочу поделиться с ВАМИ. Вы мои друзья, вы моя семья, вы моя аудитория, вы мои единомышленники и я расту у вас на глазах🙏🏽 Кто-то это принимает, а кто-то нет! Тем не менее, я счастлива делиться радостными новостями и всем новым, что происходит в моей жизни. Мечтайте друзья, дерзайте, никого не слушайте, боритесь, вдохновляйтесь и обязательно достигайте! Это охуенное чувство ахахах❤️ 740 л.с. 🔥🤤

A post shared by НАСТЯ ИВЛЕЕВА (@_agentgirl_) on

Tiesa, pasakām, ka šāda līmeņa zvaigznes kaut ko pērk pašas, gan vairs tic retais, bet lai nu tā būtu. Pieņemsim, ka Ivļejeva, kas, ilgstoši radusi dzīvot “uz adrenalīna”, raidījuma sakarā apceļojot pasauli, karantīnas laikā bijusi tik ļoti nogarlaikojusies, ka nolēmusi sev uzdāvināt sapņu mašīnu vismaz 230 000 eiro vērtībā. Krievijā tas izklausās vēl lepnāk – mašīnu par 200 miljoniem rubļu! Kāpēc gan ne?

Vai turēs solījumu par jaunu ceļojumu?

Aiz gara laika Nastja, kurai seko vairāk nekā 17 miljoni cilvēku, aktivizējusi "Ģerbonis vai cipars" fanus, kādam sekotājam, kurš taujājis, vai neplāno atgriezties raidījumā, atbildot – ja viņas bilde kanāla "Pjatņica" profilā savāks pusmiljonu ierakstu, viņa tam piekritīs. Domāts – darīts! Bilde tiešām savāca prasīto komentāru apjomu. “Draugi, kārtējo reizi pārliecinos un esmu šokā, kāds skatītājiem un internetam ir spēks. Jūs, lai kur arī neatrastos, esat tik ietekmīgi, ka vienkārši noņemu cepuri jūsu priekšā. Jūs izdarījāt tā, lai tuvākajā laikā iznāktu jaunas sērijas ar bīstamības pieskaņu,” pauž Nastja, mierinot, ka savu vārdu turēšot, tikai – nez, ko teiks esošie vadītāji… “Esmu laimīga, ka jums patīk šis raidījums un esmu jums tīkama kā vadītāja. Gaidām šova veidotāju reakciju!”

Vairāki Krievijas mediji vēsta, ka šova veidotāji un kanāls viņiem apstiprinājis, ka Ivļejeva, kas vadīja šovu 2017. gadā, tajā atgriezīsies jaunajā sezonā. Kad varēs sākties ceļojuma filmēšana, gan patlaban nevienam zināmu apsvērumu dēļ nav skaidrs. Pēc televīzijas projekta vadītājas apņēmības tajā doties skaidrs arī tas, ka Nastjas ģimenes dzīvē nekas nav mainījies attiecībā uz tās paplašināšanu. Kā pagājušā gada izskaņā, fanu taujāta, kad beidzot domās par ģimenes pieaugumu, dusmīgi atcirta šovbiznesa darbone, ne visām mērķis ir palikt stāvoklī, kolīdz to izdara draudzene; bet viņas vēlme ir vispirms izmantot laiku sevis pašattīstīšanā un dažādu citu mērķu sasniegšanā.