Auzāns vai Eilands. Kurš labāks Ārmstrongs? FOTO
Slavenais amerikāņu džeza mūziķis Lūiss Ārmstrongs. Pa labi Ralfa Eilanda Luīss Ārmstrongs šova “Izklausies redzēts” pirmajā sezonā, bet pa kreisi Ārmstrongs Jāņa Auzāna izpildījumā.
2015. gada 6. oktobris, 05:32

Auzāns vai Eilands. Kurš labāks Ārmstrongs? FOTO

Jauns.lv

Šovā “Izklausies redzēts” pagaidām vispopulārākā zvaigzne, ko centušies atveidot pašmāju mūziķi, ir pasaules džeza leģenda Luīss Ārmstrongs. Pirms gada viņa tēlā iejutās Ralfs Eilands, bet šogad - Jānis Auzāns. Kuram sanācis labāk?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Miesās brašais afroamerikānis Lūiss Ārmstrongs bijis tiešā un pārnestā nozīmē liels pārbaudījums šova “Izklausies redzēts” apkalpojošam personālam. Projekta pirmajā sezonā Ārmstronga tēlā trešo vietu izcīnīja dziedātājs Ralfs Eilands, bet otrajā uzvarēja Jānis Auzāns, svētdien kļūdams par jaunās sezonas sensāciju. Daudzi skatītāji neslēpa, ka no Auzāna ko tādu nebija gaidījuši, ar ko mūziķis pacēlis šova latiņu un ierindojies līderos.

Salīdzinām abu šova sezonu Ārmstrongus! Žūrijas pārstāvis Jānis Šipkēvics teica, ka „Ralfiņš bija labāk barots Ārmstrongs”, taču „smaids abiem ir kopīgs”. Savukārt Agnese Rakovska, nopētot Auzāna atvesto Ārmstrongu, atzina, ka „šis ir tas gadījums, kad ne visai glīts vīrietis ir seksīgs”. Savukārt žūrijas pārstāvim aktierim Laurim Subatniekam vislabāk patika, kā Auzāns mācēja ieplest acis līdz pat sajūtai, „ka tūdaļ izsprāgs”. Bet līdzjutēji, kas bija redzējuši abu mākslinieku uzstāšanos, kā atšķirīgo slavēja Ralfa spēju neatbrīvoties no tēla arī aizskatuvē.

Abi tēli bijis pārbaudījums arī stila un grima veidotājiem. Stiliste Indra Salceviča portālam kasjauns.lv atklāja, ka Ralfiņa Ārmstrongs bijis „labāk barots” tāpēc, ka iepriekšējā sezonā „resnā cilvēka” polsterētais tērps ņemts no teātra krājumiem, bet šogad Indra to šuvusi pati. „Teātra tērps bija mazliet pārspīlēts, lai skatītājs arī no pēdējās rindas to resnumu pamanītu. Taču televīzijas kamerai pārspīlējums nav nepieciešams,” skaidroja stiliste, piebilstot, ka pirmā sezona bijis labs ģenerālmēģinājums, lai saprastu, ko un kā labāk darīt, lai tēlu izveidotu vēl veiksmīgāku.


Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica, no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva, TV3 publicitātes foto, Vida Press