foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Shortcut" - animētu elfu piedzīvojumi un erotiskais kulta trilleris "Pamatinstinkts"
Erotiskais 1992. gada trilleris "Pamatinstinkts" aktrisei Šaronai Stonai atnesa pasaules sekssimbola slavu.
TV
2020. gada 24. jūlijs, 22:00

Nedēļas jaunumi "Shortcut" - animētu elfu piedzīvojumi un erotiskais kulta trilleris "Pamatinstinkts"

Jauns.lv

"Shortcut" un "Helio" šonedēļ lūkojiet animētu piedzīvojumu filmu par brāļiem elfiem un Holivudas zvaigznes Šaronas Stounas mūža lomu.

Elfi meklē maģiju

Pasaulē ir izzudusi visa kādreiz pielietotā maģija, un brīnumainās radības nodarbojas ar pilnīgi ikdienišķām lietām.

Taču divi brāļi elfi dodas piedzīvojumiem bagātā ceļojumā, lai atrastu to vietu, kur maģija vēl ir sastopama. Animētā fantāzijas un piedzīvojumu filma "Uz priekšu" ("Onward") pirmizrādi piedzīvoja februārī Berlīnes kinofestivālā. Tad nonāca uz lielajiem ekrāniem un, kritiķu jūsmīgu atsauksmju pavadīta, sapelnīja virs 100 miljonu dolāru. Un būtu sapelnījusi vēl vairāk, ja nesāktos pandēmija… Režisora Dena Skanlona, kas pirms septiņiem gadiem slavu ieguva ar "Mošķīšu universitāti," jauno veikumu – filmu "Uz priekšu" – skatiet "Shortcut Premiere".

Izmisīgais lūgums

Filma "Pirms vētras" ("Serenity") stāsta par Dillu - zvejas kutera kapteini, kas vadā atpūtniekus ekskursijās klusā tropu salā.

Tomēr Dilla mierīgā dzīve sašūpojas, kad viņu uzmeklē bijusī sieva Kārena un izsaka izmisīgu lūgumu: atbrīvot viņu no vardarbīgā vīra, aizvedot viņu jūrā un pārmetot pār bortu haizivīm par barību. Dills tiek ierauts citā realitātē, kur nav viegli atšķirt, kas labs, kas ļauns, un īstenība varbūt nemaz nav tāda, kā izskatās. Režisors – Stīvens Naits, lomās: Metjū Makonahijs, Anna Hataveja, Daiana Leina, Džeisons Klārks. Trilleri "Pirms vētras" lūkojiet "Shortcut Films".

Erotiskā trillera klasika

Lieliska iespēja vērot Holivudas sekssimbolu Šaronu Stounu viņas slavas gados un slavenākajā lomā – filmā "Pamatinstinkts"!

Policijas detektīvs (Maikls Duglass) šķetina bagātas rokzvaigznes slepkavības lietu. Un viņa galvenā aizdomās turamā ir seksīgā rakstniece Ketrīna, ko atveido Stouna. Tieši erotiskais 1992. gada trilleris "Pamatinstinkts" aktrisei Šaronai Stonai atnesa pasaules sekssimbola slavu. Un deva arī pirmo "Zelta globusa" nomināciju. Filma, kas izmaksāja 50 miljonus, bet kases ieņēmumos sapelnīja 350, kļuvusi par kino klasiku. Pēc 14 gadiem iznāca arī otrā daļa, kurā tās veidotājiem arī bija izdevies pierunāt nofilmēties Stounu – šoreiz viņas atveidotajai Ketrīnai nepatikšanas ar likumsargiem rodas Londonā. "Pamatinstinkta" abas daļas skatiet "Shortcut Films" - ŠEIT un ŠEIT!

90. gadu seksa simbols Šārona Stouna kino un dzīvē

gallery icon
47