TV
2020. gada 18. jūlijs, 08:33

2020. gada labākais pašmāju seriāls "Lielie Muļķi" ir atgriezies ar otro sezonu

Karlīna Timofejeva

Stāstam par trīs labāko draugu dzīvi Latvijas Lielo Muļķu ciemā sekos turpinājums, skatītājiem un faniem ļaujot sekot līdzi ēverģēlībām iemīļotajā ciematā tikai 250 kilometru attālumā no Rīgas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pašu pasludinātā gada labākā seriāla "Lielie Muļķi" otrā sezona ir atgriezusies un ciema varoņus visā Eiropā varēs novērot turpat, kur joprojām redzama pirmā sezona – "Shortcut", kas pieejams arī "Helio" interaktīvajā televīzijā.

Seriāla "Lielie Muļķi" otrās sezonas prezentācija

2020. gada 10. jūnijā pasākumu norises vietā "Tu jau zini Kur” notika seriāla "Lielie Muļķi" otrās sezonas prezentācija.

gallery icon
95



Britu televīzijas pārraide, kas uzņēmusi arī "Lielo Muļķu" pirmo sezonu, jau bija uzsākusi jaunu filmēšanu Rumānijā, bet tad notika traģēdija, un viņiem bija jālabo situācija…atgriežoties jau pie zināmās kompānijas un tās spriegotajām attiecībām ar blakus esošo Mazo Muļķu ciemu. Otrajā sezonā atgriezīsies visi skatītāju iemīļotākie varoņi. Skatītāji atkal satiksies ar vadošo ciemata trijotni – peļņā Anglijā smalkas gudrības sasmēlušos un mīlā vīlušos Garo (grupas “Singapūras satīns” dalībnieks Kristaps Strūbergs), romantisko dzejnieku Rainīti (komiķis un arī “Singapūras satīna” biedrs Edgars Bāliņš) un ciema seksīgāko jaunieti, no kura labāk slēpt savas sievas un draudzenes, Egīlu (aktieris Pauls Iklāvs). Ciema vēlēšanas nav notikušas un mēra krēslā joprojām būs Alnis (šovmens Roberts Gobziņš), kuram vēl aizvien palīdz nepārspējamā ciema tenku pārzinātāja Jolanda (komiķe Jolanda Suvorova). Protams, skatītāji tiksies arī ar Lielo Muļķu jaunietēm – mīlestības jautājumos neatlaidīgo pasaules glābēju Keitiju (Leļļu teātra aktrise Elīna Bojarkina), un mēra nesen jauniegūto meitu Laimu (aktrise Aminata Grieta Diarra). Seriāla veidotāju komanda sola arī jaunus neticamajos notikumos iesaistītos personāžus, kuru vārdus un lomas pagaidām neatklāj, bet brīdina, ka tie kairinās skatītāju maņas.

Seriāla "Lielie Muļķi" otrās sezonas filmēšanas aizkulises

Seriāla "Lielie Muļķi" otrās sezonas filmēšanas aizkulises.

gallery icon
117



"Lielie Muļķi" uzņemti mokumentālajā (mocumentary) jeb dokumentālās satīras formātā. Sadarbībā ar "Helio Media" seriālu veido jaunie režisori Kristians Alhimionoks un Alberts Viegliņš, savukārt scenāriju veidojusi dramaturģe un rakstniece Rasa Bugavičute-Pēce.

Raksts tapis sadarbībā ar "Tet"

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās