Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
foto: CAMERA PRESS/LNC / James Murphy / Vida Press
Kellija Roulenda.
Kellija Roulenda.
Slavenības

Kellija Roulenda būšanu grupā kopā ar Bejonsu pielīdzina "sevis spīdzināšanai”

Jauns.lv

Dziedātāja Kellija Roulenda atzīst, ka bijis mokoši grupas “Destiny’s Child” pastāvēšanas gados visu laiku būt kolēģes Bejonsas ēnā. Viņa to pielīdzina sevis spīdzināšanai, ar ko nācies sadzīvot gadu dekādes garumā.

Kellija Roulenda būšanu grupā kopā ar Bejonsu piel...

Meiteņu grupa “Destiny’s Child”

39 gadus vecā Kellija Roulenda un 38 gadus vecā Bejonsa kopā ar grupu “Destiny’s Child” bija kopš tās dibināšanas 1997. gadā. Savukārt abas uzstājas kopā jau kopš 1993. gada, kad meiteņu grupai sākotnēji bija nosaukums “Girl’s Tyme” un tajā darbojās sešas dziedātājas.

foto: Vida Press
Kellija Roulenda (no kreisās), Bejonsa Noulza un Mišela Viljamsa grupā "Destiny's Child".
Kellija Roulenda (no kreisās), Bejonsa Noulza un Mišela Viljamsa grupā "Destiny's Child".

Grupa “Destiny’s Child” savu darbību pārtrauca 2006. gadā – taču klīst runas, ka meitenes varētu drīzumā atkalapvienoties, kā to pērn uz 13 koncertu sēriju izdarīja populārā meiteņu grupa “Spice Girls”. Pēc grupas pastāvēšanas beigām Kellija un Bejonsa izveidojušas sekmīgu karjeru kā solo mākslinieces.

Lai gan Bejonsas panākumi nešaubīgi ir grandiozāki, Kellija viņu aizvien dēvē par “māsiņu”. Dziedātājas ir saglabājušas draudzību, taču Roulenda atzīst, ka dzīvot draudzenes un kolēģes ēnā reizēm bijis neizturami mokoši.

Viesojoties talantu šovā “The Voice Australia”, Kellija izteikusies: “Vai jūs varat to iedomāties, kā ir būt vienā grupā ar Bejonsu?”

Krāšņā Bejonsa ikdienā un uz skatuves

„Visskaistākā ir smaidoša sieviete,” saka amerikāņu skaistuma, modes un mūzikas ikona Bejonse

“Tā bija kā sevis spīdzināšana. Pie sevis domāju: ‘Es taču nevaru vilkt šo kleitu, jo visi teiks, ka izskatos pēc Bejonsas.’ Vai arī – ‘Es nevaru izdot šādu dziesmu, jo tā pārāk izklausās pēc Bejonsas.’”

“Es melotu, ja teiktu – nē, mani tas nekad nesatrauca. Tās būtu absolūtas muļķības.”

“Ja esmu pavisam godīga, man jāatzīst, ka bija vesela gadu dekāde, kad nepameta sajūta, ka grupā ir kāda galvastiesu augstāka.”

“Šī doma neizgāja man no prāta ne brīdi.”

Bejonsas uzstāšanās Glastonberijas mūzikas festivālā!

Roulenda kā solo māksliniece ir apbalvota ar neskaitāmām godalgām, to skaitā “Billboard” un “Soul Train Music Awards”. Viņa arī divas reizes bijusi nominēta prestižajai “Grammy” balvai par savu solo veikumu.

Viņas debijas albums “Simply Deep” sasniedza augstāko pozīciju britu albumu topā. Arī vairāki singli bijuši Apvienotās Karalistes singlu topa pirmajā vietā – tos skaitā duets ar Nelliju “Dillemma” un sadarbība ar Deividu Getu “When Love Takes Over”.

Šā gada aprīlī Kellija Roulenda izdeva juteklisku singlu “Coffee” un tuvāko mēnešu laikā plāno laist klajā piekto studijas albumu. Pandēmijas laikā ieviestās karantīnas laikā mūziķe nav sēdējusi rokas klēpī salikusi.

foto: SPOT-stoianov / BACKGRID/ Vida Press
Kellija Roulenda šā gada jūnijā.
Kellija Roulenda šā gada jūnijā.