"UgunsGrēkā" jauns pavērsiens – Krista izrādās Gata meita! Uzzini, kā dzīvē klājas seriāla aktrisei. FOTO
Marijas Linartes atveidotā varone Krista seriālā „UgunsGrēks” cīnās par pagātnes noslēpumu atklāšanu. Vai viņai tas izdosies?
Slavenības

"UgunsGrēkā" jauns pavērsiens - Krista izrādās Gata meita! Uzzini, kā dzīvē klājas seriāla aktrisei. FOTO

Jauns.lv

Portāls Kasjauns.lv piedāvā iepazīties ar seriāla „UgunsGrēks” galvenās sieviešu lomas – Kristas – atveidotāju, aktrisi Mariju Linarti (22). Kā noskaidrojās seriāla jaunākajā sērijā, Krista ir Gata Āboliņa meita.

"UgunsGrēkā" jauns pavērsiens – Krista izrādās Gat...

Jau vairākas sērijas seriāla „UgunsGrēks” varones Kristas prātu nodarbina viens vienīgs jautājums, kas viņa ir Āboliņu ģimenei!? Kā atklāj jaunākā seriāla sērija, tad beidzot DNS testa rezultāti ir iegūti un patiesību uzzina Edijs ar Gati. Krista ir Gata meita, nevis māsa, kā sākotnēji viņam iestāstīja ome – Lidija Āboliņa. Paliek tikai vēl nenoskaidrots jautājums – kas ir meitenes māte? Gatis nespēj iedomāties, kura no meitenēm, ar kurām viņš pārgulējis 16 gadu vecumā, varētu būt Kristas mamma... Protams, Krista testa rezultātus atkal neuzzina, jo ne Gatis, ne Edijs viņai tos neatklāj.

Kamēr seriālā notiek pagātnes notikumu skaidrošana, piedāvājam iepazīties ar dažiem interesantiem faktiem par aktrises Marijas Linartes dzīvi.

•    Marija Kultūras akadēmijā ieguva bakalaura grādu mākslā.

•     Kopš filmējas seriālā, saņem apkārtējo uzmanību: „Mani satrauc, ka cilvēki nesaprot – es neesmu Krista, un šīs meitenes izvēles nav manas izvēles. Protams, pamanu ļoti lielu līdzību šajā pašā spītībā, bravūrībā, turklāt mums abām ar Kristu jāmācās kļūt sievišķīgākām, maigākām un trauslākām. Es neesmu tā meitene – respektīvi, ka es tik viegli un brīvi nevaru ielīst sveša cilvēka gultā un izģērbties.

•     Marijas ar Alises lomas atveidotāja Janu Ļisovu ir draudzenes ne tikai seriālā „UgunsGrēks”, bet arī dzīvē.

•    Ģimene. Marijai ir deviņus gadus vecāka māsa Anna un trīs gadus vecāks brālis Andris.

•    Darbs ārpus seriāla. Marija jau divus gadus strādā MTG, ierunā filmas un raidījumus. Viens no seriāliem, ko viņa ierunā kopā ar kursabiedru Āri Matesoviču, ir Turcijas seriāls „Paisums”. „Esmu iedziļinājusies seriālā „Paisums”, kur arī es reizēm nespēju parunāt un raudu. Vislabākā ziepju opera,” atklāj aktrise.

•    Apbrīno Zani Daudziņu. „Ar viņu vienmēr var izrunāties kā ar mammu, kā draudzeni. Ja viņa jūt, ka esi apmaldījies, uzvedīs uz īstā ceļa. Viņa vienmēr spēj palikt sirsnīga, īsta un atvērta pasaulei,” intervijā saka Marija.

•    Marija dzīvo Jūrmalā, tur arī vislabāk jūtas, kad nestrādā. „Dzīvoju gandrīz pie pašas upes. Izeju no mājas un jau varu peldēties. Varu iet ar saviem suņiem pa mežu skriet. Starp citu, tieši Intars Rešetins man iemācīja skriet. Viņš man teica, ka skrienot var tikt pie visām labajām lietām. Skriešana ļoti labi sakārto domas pa plauktiņiem,” tā Marija Linarte.

Vairāk par aktrisi lasi žurnāla „Rīgas Viļņi” speciālizlaidumā „TV jaunā sezona”.

Marija Linarte Kristas lomā seriālā „UgunsGrēks”

Marija Linarte Kristas lomā seriālā „UgunsGrēks”

Seriāls "UgunsGrēks" baisā nozieguma gaidās

2015. gada 2. aprīlī no TV seriāla „UgunsGrēks” uz visiem laikiem pazudīs kāds no iemīļotākajiem seriāla varoņiem.

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes