Parisa Hiltone gatavojas kāzām un grib laist pasaulē bērnus
Sabiedrības dāma Parisa Hiltone gatava kāzām.
Slavenības
2015. gada 13. oktobris, 06:39

Parisa Hiltone gatavojas kāzām un grib laist pasaulē bērnus

Jauns.lv

Sabiedrības dāma Parisa Hiltone (34) gatava precēties ar savu draugu šveiciešu uzņēmēju multimiljonāru Tomasu Grosu (39), – informē interneta portāls belfasttelegraph.co.uk.

„Parisa nākamgad atzīmēs savu 35. dzimšanas dienu. Viņa patiešām ir gatava dibināt ģimeni. Viņa pat runāja par vēlmi kļūt par māti,” interneta portālam pavēstījis kāds vārdā nenosaukts ģimenes draugs.

Šovasar apprecējās Parisas jaunākā māsa Nikija. Viņa salaulājās ar vienas no pasaulē bagātāko ģimeņu pārstāvjiem – Džeimsu Rotšīldu. „Nikija plāno bērnus, un Parisai patīk šī doma, ka arī pati varētu būt mātes cerībās vienā laikā ar māsu,” apgalvo paziņa.

Taču Parisa arī pēc kāzām neplānojot mainīt savu uzvārdu. „Viņa nevēlas būt Parisa Grosa,” paturpinājis anonīmais informators.

Parisas māsa Nikija apprecējās šā gada jūlijā.

Svinības jaunais pāris sarīkoja Kensingtonas pilī Londonā. Kas tāds ir pa spēkam tikai pasaulē visbagātākajiem. Nikija savā kāzu dienā bija ģērbusies modes nama „Valentino” līgavas kleitā ar garu šlepi. Viņas tērps, kas bija darināts no franču mežģīnēm un rotāts kristāliņiem, izmaksājis 70 330 eiro.

Pirms attiecībām ar Tomasu Grosu Parisu Hiltoni vienoja romāniņš ar austrāliešu modeli Džordanu Baretu, kurš bija 15 gadus jaunāks par slaveno sabiedrības dāmu. Pirms tam Hiltonei bija divus gadus ilgas attiecības ar 10 gadus jaunāko spāņu modeli Riveru Viperi.

Parisas bijušo mīļoto vidū ir dziedātājs Niks Kārters, grieķu kuģubūves magnāta mantinieki Stavross Niarhoss un Pariss Latsiss, mūziķi Bendži Madens, Marks Makgrats, Dereks Viblijs un DJ Afrojack, aktieri Kolins Farels, Edvards Furlongs, Toms Saizmors, Džareds Leto, Vinsents Gallo, modeļi Alekss Vago un Džeisons Šovs, sportisti Dags Reinhards un Krištianu Ronaldu, scenārists Tods Filipss, naktsklubu īpašnieks Sajs Veitss, kā arī bēdīgi slavenais Riks Solomons, kurš 2003. gadā izplatīja seksa video ar Parisu.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press