Dr. Dre ar sievu Nikolu Jangu

gallery icon
10
Slavenības
2020. gada 30. jūnijs, 16:06

Repera Dr. Dre sieva pēc 24 gadus ilgas kopdzīves pieprasa šķiršanos

Jauns.lv

Repera, producenta un mūzikas mogula Dr. Dre (īstajā vārdā Andrē Janga) sieva Nikola Janga pirmdien Losandželosas Augstākajā tiesā iesniegusi laulības šķiršanās prasību. Pāris bija precējies 24 gadus.

foto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / Vida Press
Dr. Dre ar sievu Nikolu Jangu šā gada februārī.

Dr. Dre sieva Nikola Janga (50) kā šķiršanās iemeslu min neapmierināmas atšķirības. Viņa arī prasa piešķirt uzturlīdzekļu atbalstu no 55 gadus vecā Dr. Dre, kurš ar savu muzikālo darbību nopelnījis milzu kapitālu. Viņš ir ierakstu kompānijas “Death Row Records” bijušais līdzdibinātājs, kompāniju “Aftermath Entertainment” un “Beats Electronics” dibinātājs un izpilddirektors, kā arī reperis solo mākslinieks un producents.

Pārim ir divi kopīgi bērni. Dēlam Truisam ir 23 gadu, meitai Trūlijai – 19 gadu.

foto: Image Press / BACKGRID/All Over / Vida Press
Dr. Dre ar sievu Nikolu Jangu un meitu Trūliju šā gada februārī.

Reperim ir vēl četri bērni no viņa iepriekšējām attiecībām.

Dr. Dre un Nikola apprecējās 1996. gadā. Reperim šī bija pirmā oficiālā laulība. Nikola iepriekš bija precējusies ar NBA spēlētāju Sedeilu Tretu.

foto: Alex Berliner/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Dr. Dre un Nikola Janga 2002. gadā.

Dr. Dre un Nikola Janga nav vienīgais slavenais pāris, kas šogad nolēmis izbeigt kopdzīvi. 2. jūnijā laulības šķiršanas prasību tiesā iesniedza dziedātāja Kellija Klārksone. Arī viņa šķiršanos no vīra Brendona Blekstoka argumentē ar nesamierināmām atšķirībām.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Kellija Klārksone ar vīru Brendonu Blekstoku kāzu dienā 2013. gada oktobrī.

Maijā aktrise Megana Foksa nolēma pārtraukt 10 gadus ilgušo laulību ar aktieri Braienu Ostinu Grīnu. TV personība un aktrise Kristīna Kavalari 26. aprīlī paziņoja, ka pēc desmit gadu ilgas kopdzīves ar bijušo NFL spēlētāju Džeju Katleru šķiras.

Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns ar dēliem

Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns ir vecāki trīs kopīgiem dēliem – Noa Šenonam (4), Bodhi Rensomama (3) un Džornijam ...

gallery icon
19

Februārī par šķiršanos paziņoja karalienes Elizabetes II vecākais mazdēls Pīters Filips un viņa sieva Otuma. Pāris bija precējies 12 gadus.

Pītera un Otumas Filipu ģimene

gallery icon
36

Seriāla “Pludmales patruļa” zvaigzne Pamela Andersone pieprasīja šķiršanos no vīra Džona Pītersa tikai divas nedēļas pēc slepenās kāzu ceremonijas Malibu, kas notika šā gada janvārī.