foto: no "Facebook"
Zigmunds Līpiņš pēc astoņu gadu pauzes beidzot ļaujas jaunai mīlestībai
Zigmunds un Lāsma.
Slavenības
2020. gada 30. jūnijs, 05:37

Zigmunds Līpiņš pēc astoņu gadu pauzes beidzot ļaujas jaunai mīlestībai

Žurnāls "Kas Jauns"

Kādreizējais modeļu aģentūras "Vacatio" direktors Zigmunds Līpiņš, kas pirms astoņiem gadiem šķīrās no sievas Ievas Līpiņas, beidzot uzsācis jaunas attiecības, vēsta žurnāls "Kas Jauns".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā zināms, pēc 13 gadus ilgušās laulības šķiršanas par modeļu aģentūras īpašnieci kļuva Ieva, bet Zigmunds sāka jaunu dzīvi – no nulles. Līpiņš beidzamo gadu laikā jaunā biznesā nav meties, un daudzi ir pārsteigti, uzzinot, ka te viņš strādā par taksometra vadītāju, te par viesmīli, pasniedz Argentīnas tango nodarbības, bet vēl nesen iztiku pelnīja kā restorāna šveicars– viesu sagaidītājs.

Pirms pusgada intervijā žurnālam "Kas Jauns" Zigmunds Līpiņš atzinās, ka jaunas attiecības nav izveidojis. „Iespējams, neapzināti aizslēdzu tās durtiņas ciet, lai vispirms tiktu skaidrībā ar sevi. Un vēl kāds būtisks punkts – lai būtu attiecības, jāuzbūvē pamats. Tev ir jābūt, kur atvest sievieti, ar ko atvest sievieti, par ko atvest sievieti... Iespējams arī, ka apzināti ar jaunas ģimenes veidošanu nesteidzos, jo ticu, ka viss notiek, kad tam ir jānotiek. Neliegšos, kaut kādas aizraušanās pa šo laikposmu jau ir bijušas, jo visi jau esam cilvēki. Tagad arī – it kā esmu ieskatījies, bet tad jau redzēs, kā būs turpmāk. Dzīve rādīs,” bilda Zigmunds, prātodams par lielākajiem ieguvumiem, ko no dzīves saņēmis šo astoņu gadu periodā. „Man šķiet, ka nu bez tiem amatiem, statusiem un pompozajām lietām esmu kļuvis daudz, daudz sakarīgāks. Es tagad pats sev labāk patīku. Ir ļoti mainījušās vērtības; esmu sapratis, ka man pietiek ar krietni mazāk līdzekļu nekā šķita kādreiz,” sprieda Līpiņš.

Taču nu viss ir mainījies, un Zigmunds Līpiņš nevairās pasaulei pavēstīt, ka ir ļāvies jaunām attiecībām. Sociālajā vietnē "Facebook" kādreizējais modeļu aģentūras šefs ievietojis vairākas fotogrāfijas un video kadrus, kuros redzams kopā ar savu jauno mīļoto Lāsmu Ulmani, svinot Līgo svētkus. Abi izskatās iemīlējušies un laimīgi.

To, kādi citi pārīši Jāņos pasaulei atklājuši par savām attiecībām, lasiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tēmas