Zigmunds Līpiņš pēc šķiršanās aizrāvies ar Argentīnas tango
Jau 2,5 gadus kādreizējais modeļu aģentūras vadītājs Zigmunds Līpiņš ir aizrāvies ar Argentīnas tango ritmiem.
Slavenības
2014. gada 24. janvāris, 05:03

Zigmunds Līpiņš pēc šķiršanās aizrāvies ar Argentīnas tango

Jauns.lv

Pasākumu organizators un vadītājs, modeļu aģentūras „Vacatio” dibinātājs Zigmunds Līpiņš pēc šķiršanās no sievas Ievas Līpiņas 2011. gada nogalē, meklēja kaut ko jaunu, ar ko dvēseli piepildīt. Pilnīgi nejauši viņš aizrāvies ar Argentīnas tango.

Pēdējos divarpus gadus Līpiņš cītīgi apguva Argentīnas tango un šā gada sākumā Igaunijā Hījumā salā Zigmundam bija pirmā publiskā uzstāšanās. Viņš ieguldījis deju nodarbībās lielu enerģiju, darbu un pūles, tādēļ beidzot arī savu dejot prasmi nevairās rādīt publiski.

Vaicājot, kāpēc no visiem iespējamajiem deju stiliem Zigmunds izvēlējās tieši Argentīnas tango, viņš skaidro, ka pēc šķiršanās meklējis, ar ko piepildīt savu dvēseli. „Tā bija nejauša sakritība, ka uz ielas satiku senu paziņu, ar kuru vairākus gadus nebijām tikušies. Viņa pati dejoja un aicināja mani sākt dejot Argentīnas tango.”

Šobrīd Zigmundam Argentīnas tango aizpilda visu brīvo laiku: „Tango vai nu patīk, vai nepatīk. Tango man bija kā jauns izaicinājums. Tie kas paliek uzticīgi tango, tiem šī deja ir sirdī un ķermenī. Arī ar mani tā ir noticis.” Pa šiem gadiem Zigmunds arī vairrākārt piedalījies Argentīnas tango festivālos un maratonos, kur socializējies un iepazinies ar citiem tango dejotājiem.

Zigmunds pašlaik ir arī jauna darba  meklējumos, kas būtu saistīts ar pasākumu plānošanu un organizēšanu. Pēc šķiršanās no sievas Ievas viņš arī pārtraucis darboties modeļu aģentūrā „Vocatio”: „Bijusī sieva Ieva tur ar visu viena pati lieliski tiek galā.”


Kasjauns.lv/Foto: Marija Okružnova un no izdeviecības „Rīgas Viļņi” arhīva