foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Shortcut" - leģendārais Perijs Meisons un Lielo Muļķu atgriešanās
TV
2020. gada 25. jūnijs, 17:00

Nedēļas jaunumi "Shortcut" - leģendārais Perijs Meisons un Lielo Muļķu atgriešanās

Jauns.lv

"Shortcut" un "Helio" šonedēļ lūkojiet pašu pasludinātā gada labākā seriāla "Lielie Muļķi" otro sezonu un kriminālseriālu "Perijs Meisons".

"Lielie Muļķi" atgriežas

Stāstam par trīs labāko draugu dzīvi Latvijas Lielo Muļķu ciemā pienācis turpinājums.

Seriāla "Lielie Muļķi" otrās sezonas filmēšanas aizkulises

Seriāla "Lielie Muļķi" otrās sezonas filmēšanas aizkulises.

gallery icon
117

Pašu pasludinātā "gada labākā pašmāju seriāla” Lielie Muļķi otrā sezona atgriezīsies tūlīt pēc maģiskās Līgo nakts svētkiem – Jāņu rītā, 24. jūnijā. Britu televīzijas pārraide, kas uzņēmusi arī "Lielo Muļķu" pirmo sezonu, jau bija uzsākusi jaunu filmēšanu Rumānijā, bet tad notika traģēdija, un viņiem bija jālabo situācija … atgriežoties jau pie zināmās kompānijas un tās spriegotajām attiecībām ar blakus esošo Mazo Muļķu ciemu. Otrajā sezonā atgriezīsies visi skatītāju iemīļotākie varoņi. Skatītāji atkal satiksies ar vadošo ciemata trijotni – peļņā Anglijā smalkas gudrības sasmēlušos un mīlā vīlušos Garo, romantisko dzejnieku Rainīti un ciema seksīgāko jaunieti, no kura labāk slēpt savas sievas un draudzenes, Egīlu. Ciema vēlēšanas nav notikušas, un mēra krēslā joprojām būs Alnis, kuram vēl aizvien palīdz nepārspējamā ciema tenku pārzinātāja Jolanda.

Seriāla "Lielie Muļķi" otrās sezonas prezentācija

2020. gada 10. jūnijā pasākumu norises vietā "Tu jau zini Kur” notika seriāla "Lielie Muļķi" otrās sezonas prezentācija.

gallery icon
95

Taču netrūks arī jaunu tēlu – tā šovmenis Fredis iejutīsies Mazo Muļķu mēra lomā, viņa meitu Elīnu atveidos populārā jūtūbere Beāte Bērziņa jeb Beta Beidz, bet špidrilkas Anjas loma tikusi skandalozai "Instagram" zvaigznei Yanai Bruk. Seriālu skatiet "Shortcut Films" latviešu valodā.

Leģendārais Perijs Meisons

Seriāla "Perijs Meisons" ("Perry Mason") darbība notiek 1931. gadā Losandželosā. Kamēr pārējās valstis atgūstas no Lielās depresijas, vispasaules ekonomiskās krīzes, šī pilsēta plaukst.

HBO seriāls, kura pamatā ir Erla Senlija Gārnera radītie varoņi, seko Amerikas leģendārākā kriminālās aizstāvības jurista Perija Meisona pirmsākumiem. Kad desmitgades gadījums izjauc viņa dzīvi, Meisona nerimstošā tiekšanās pēc patiesības atklāj sagrautu pilsētu un varbūt ceļu uz sevis izpirkšanu.

Pagājušā gadsimta piecdesmitajos un sešdesmitajos gados seriāls "Perijs Meisons" bija īsta revolūcija ASV – pirmais Holivudas darbs, domāts televīzijai kā stundu ilga sērija katru nedēļu. Tas ilga deviņas sezonas, tika nofilmēta 271 sērija. Nu Perijs Meisons atgriežas – jaunajā seriālā tiek stāstīts par viņa dzīvi pirms juridiskās karjeras sākšanās. Galvenajā lomā – velsiešu aktieris Metjū Rīss, bet viens no seriāla producentiem ir Holivudas zvaigzne Roberts Daunijs. Seriālu lūkojiet "Shortcut Films" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu un angļu valodā.