Slavenības
2020. gada 24. jūnijs, 16:55

Pašnāvību izdarījis aktrises Elizabetes Hērlijas bērna tēvs miljonārs Stīvs Bings

Jauns.lv

55 gadu vecumā viņsaulē devies amerikāņu miljonārs Stīvens Bings - angļu aktrises Elizabetes Hērlijas dēla Demjena tēvs.

Uzņēmējs, filmu producents, scenāriju autors un filantrops Bings izdarījis pašnāvību, izlecot pa logu no sava dzīvokļa kādas Losandželosas mājas 27. stāvā.

Stīvens, kas savulaik mantoja 600 miljonus ASV dolāru no sava vectētiņa, Losandželosas nekustamo īpašumu mogula Leo Binga, esot sūdzējies par depresiju, vēsta informēti avoti.

Pie lielā mantojuma Bings tika 18 gadu vecumā, pameta mācības un pievērsās darbam kino industrijā. Izmēģināja roku scenāriju rakstīšanā, kas viņa padevās itin neslikti. Kā producents Bings 80 miljonus ieguldīja Roberta Zemekisa animētajā piedzīvojumu filmā "Polārais ekspresis" (“The Polar Express”), finansējis Martina Skorsēzes dokumentālo filmu "Shine a Light" par rokgrupu "Rolling Stones".

Jaunā gadu tūkstoša sākumā viņa vārds nonāca tabloīdu slejās pateicoties pusotra gada ilgajām attiecībām ar aktrisi Elizabeti Hērliju. Viņu dēlam Demjenam tagad ir jau 18 gadu. Savulaik gan Bings, šķiroties no Hērlijas, pavēstīja - netic tam, ka Demjens ir viņa dēls. Paternināti gan 2002. gadā pēc DNS rezultātiem apstiprināja Londonas Augstākā tiesa.

"Mēs pēdējoreiz runājām mūsu dēla 18. dzimšanas dienā," sociālās saziņas tīklā "Instagram" atklājusi Hērlija, paužot savas skumjas par to, ka viņas bijušais mīļotais vairs nav mūsu vidū. "Mūsu kopdzīves laikā mēs bijām ļoti priecīgi," teikts viņas ierakstā, kurā publiskota arī abu kopbilde.

Līdzjūtības vārdus tviterī pēc Binga nāves izteicis bijušais ASV prezidents Bils Klintons: "Es Stīvu Bingu ļoti mīlēju. Viņam bija plaša sirds, viņš bija gatavs darīt visu, ko spēj, to cilvēku un to lietu, kam viņš ticēja, labā. Man viņa un viņa entuziasma pietrūks vairāk, nekā spēju vārdos izteikt, un es ceru, ka viņš beidzot ir atradis mieru."