foto: udo salters photography / BACKGR/ Vida Press
Pašpārliecinātības mācībstunda jeb šovbiznesa zvaigžņu padomi, kā vienmēr turēt augsti paceltu galvu
Zendaija.
Slavenības
2020. gada 21. jūnijs, 07:51

Pašpārliecinātības mācībstunda jeb šovbiznesa zvaigžņu padomi, kā vienmēr turēt augsti paceltu galvu

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Ar augsti paceltu galvu, stingru stāju un žilbinošu smaidu – šīs slavenības zina, kā izskatīties un justies pašpārliecināti. Un tas nav pats vieglākais darbiņš.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Atrast harmoniju un mieru

Indiešu aktrise Prijanka Čopra un viņas tērpu stils

gallery icon
63

Pat Holivudas zvaigzne un bijusī "Mis Pasaule" titula ieguvēja Prijanka Čopra zina, cik ļoti stress ietekmē pašpārliecinātību: „Atrodi to, kas tevi nomierina! Kad man ir brīvs laiks, nonstopā skatos TV šovus. Uzlieku austiņas, atslēdzu apkārtējo pasauli un koncentrējos tikai uz TV ekrānu. Man tas ļauj atbrīvoties un, nedomājot par visu apkārtējo, vienkārši būt.”

Novērtēt apkārtējos

foto: ddp socialmediaservice / Vida Press
Rūbija Rouza.

Aktrise un modele Rūbija Rouza, kas iestājas par dzimumu normu pārdefinēšanu, ārējo skaistumu saista ar iekšējo daili: „Nav nekā skaistāka, kā redzēt, ka sieviete izsaka komplimentus citai sievietei. Tas ir tik jauki, ka cilvēks ir tādā komfortā un mierā ar sevi, ka spēj pamanīt apkārtējo skaistumu.”

Jātrenē prāts

foto: Image Press Agency/Sipa USA/ Vida Press
Šeja Mičela.

Aktrise Šeja Mičela ik dienas apzinīgi trenējas. Un tā vietā, lai treniņa fokuss būtu ķermenis, viņa akcentē laimi un pašpārliecinātību, ko tie sniedz. „Sportoju ne tikai tādēļ, lai līdzsvarotu pārtikas uzņemšanu, bet arī lai fokusētu prātu. Tā var būt pastaiga, bokss vai dejas – jebkādu fizisku kustību laikā izdalās dopamīns un serotonīns un liek justies lieliski.”

Akcentē savu unikalitāti

foto: Juan Rico / BACKGRID/All Over Pr/ Vida Press
Elena Dedženeresa.

„Ir lieliski justies pieņemtai, tomēr manā dzīvē ir bijuši laiki, kad tā nebija. Un mans atšķirīgums bija tas, kas padarīja mani pamanāmu. Tāpēc priecājieties par savu unikalitāti, esiet lepni par sevi,” uzskata TV šovu vadītāja Elena Dedženeresa.

Gados jaunā mūziķe Zendaya šim apgalvojumam nevar nepiekrist: „Labākais, ko vari darīt, ir pieņemt sevi tādu, kāds esi. Katram ir lietas, kas sevī nepatīk, bet galu galā – tās ir tās lietas, kas tevi padara unikālu un atšķir no visiem pārējiem šajā pasaulē.”

foto: udo salters photography / BACKGR/ Vida Press
Zendaija.

Nesalīdzini sevi

foto: MediaPunch / BACKGRID/All Over P/ Vida Press
Nina Dobreva.

„Tā kā katrs cilvēks ir absolūti atšķirīgs, nav ne mazākās jēgas sevi salīdzināt ar citiem. Tas, kas ir mugurā citam, neizskatīsies tāpat uz tevis,” modi par piemēru izmanto aktrise Nina Dobreva.

Neklausies kritiku

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

foto: KM/FAMEFLYNET/All Over Press/ Vida Press
Džastins Timberleiks.

„Ja esi jaunietis, līdzīgs tam, kāds biju es, un tiec saukts par nenormālu, unikālu un savādāku, es šodien esmu te, lai pateiktu, ka kritiķu vārdi izplēn,” mūziķis Džastins Timberleiks aicina kritiku uztvert pozitīvi, taču tajā pašā laikā savu pašpārliecinātību uz tās nebalstīt.

Pareiza attieksme

Amala un Džordžs Klūniji prinča Harija un Meganas Mārklas kāzās

gallery icon
19

„Man nevajadzēja aktieru atlasēs domāt, ka varbūt kādam iepatikšos, bet gan uzskatīt, ka esmu risinājums viņu problēmai. Arī apkārtējie šo attieksmi redz. Labākā apgūtā mācība – pašpārliecinātība reizēm ir jānotēlo!” ar savu pieredzi dalās aktieris Džordžs Klūnijs.