Dona koncerts "Arēnā Rīga" Valentīndienā

Kā ik gadu, arī šogad Dons spēja pulcēt pilnu arēnu savu fanu.

gallery icon
91
Slavenības
2020. gada 13. jūnijs, 04:49

"Varbūt pienāks laiks, kad arī man būs jādzied uz jumtiem!” - prāto mūziķis Dons

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Mūziķis Dons, īstajā vārdā Artūrs Šingirejs, sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" atklājis, kā pavada šo pandēmijas laiku.

Dons stāsta, ka pandēmijas laiks viņam ritējis salīdzinoši mierīgi un dīkstāve viņa dzīvē bijusi nosacīta – esot sarakstītas arī dažas jaunas dziesmas. „Kā rodu iedvesmu jaunām dziesmām? To var gūt dažādos veidos, gan dzīvojot mierīgos apstākļos, gan piedzīvojot dažādus notikumus,” tā mūziķis. Sev piedzīvojumus viņš gūst, vizinoties ar motociklu un pāris reižu mēnesī dodoties arī uz Enguri, kur kopā ar "Prāta vētras" Kasparu Rogu ir saimnieki "Engure Cafe". „Kaspars tur, protams, ir biežāk, jo tajā pusē dzīvo,” norāda Dons.

Dziedātājam lielākās raizes sagādājusi neziņa, vai vasaras nogalē notiks viņa lielkoncerts Daugavas stadionā. „Cerība, ka koncerts notiks, ir ļoti maza, taču ir. Sapratīsim, ja koncertu rīkošana nebūs atļauta – uzskatu, ka koncerti ir kā svētki, un svētkus taču svin tikai tad, kad viss ir kārtībā,” tā Dons, kura koncerts tagad pārcelts uz nākamo gadu.

Taujāts, vai būtu gatavs pielāgoties jaunajai muzicēšanas kārtībai – autokoncertiem, kas notiek gan stāvvietās, gan uz lielveikalu jumtiem –, Dons attrauc: „Cik vakaru man būtu jādzied no vietas, lai sasniegtu to pašu auditoriju? Tas būtu ļoti smags darbs. Taču varbūt arī pienāks tāds laiks, kad dziedāšu uz jumtiem…”

Dons izpārdotā koncertā uzstājas "Arēnā Rīga"

14.februārī izpārdotā "Arēnā Rīga" ar lielkoncertu "Tepat" uzstājās tautas mīlētais mūziķis Dons.

gallery icon
96

Citas interesantākās ziņas lasiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!