foto: Juris Rozenbergs
Dona lielkoncerts pārcelts uz nākamo gadu
Dons, šogad ieguvis "Zelta mikrofonu".
Mūzika
2020. gada 12. jūnijs, 10:55

Dona lielkoncerts pārcelts uz nākamo gadu

Jauns.lv

14. augustā Rīgā, Daugavas stadionā, paredzētais Dona lielkoncerts pārcelts uz 2021. gada 1. jūliju, vēstīts mākslinieka lapā sociālās saziņas tīklā "Facebook".

"Šovasar Covid-19 pandēmijas izraisīto apstākļu dēļ nebūs iespējams rīkot lielkoncertus, tāpēc ir pieņemts lēmums ļoti gaidīto 14. augusta koncertu “Es nāktu mājās” pārcelt uz 2021. gada 1. jūliju. Jau iegādātās biļetes būs derīgas uz koncerta jauno datumu," vēsta ieraksts.

“Lai arī šobrīd piedzīvojam pavisam neparedzētus apstākļus un neziņas laikus visā pasaulē, manu klausītāju, mūziķu un darbinieku veselība un drošība vienmēr bija, ir un būs pirmajā vietā. Diemžēl šovasar mums visiem nāksies iztikt bez un ilgoties pēc lieliem mūzikas notikumiem. Koncerti ir svētki, kurus vienmēr ļoti gaidu – šoreiz mums visiem nāksies tos gaidīt nedaudz ilgāk, taču esmu pārliecināts, ka mūsu atkalredzēšanās 2021. gadā būs vēl īpašāka, ” atzīst Dons.

Dons izpārdotā koncertā uzstājas "Arēnā Rīga"

14.februārī izpārdotā "Arēnā Rīga" ar lielkoncertu "Tepat" uzstājās tautas mīlētais mūziķis Dons.

gallery icon
96

Šīs vasaras Daugavas stadiona lielkoncerts bija plānots kā līdz šim grandiozākais Dona koncerts, kurā tiktu iekļauta jaunā programma no topošā albuma kopā ar jau iemīļotiem skaņdarbiem, vēl nepieredzētu skatuves un gaismu dizainu, kā arī ar vairāku īpašu viesmākslinieku dalību.