foto: imageSPACE/Shutterstock/ Vida Press
Elizabete Hērlija 55. dzimšanas dienu atzīmē ar bildi vannā
Elizabete Hērlija.
Slavenības
2020. gada 12. jūnijs, 14:16

Elizabete Hērlija 55. dzimšanas dienu atzīmē ar bildi vannā

Jauns.lv

Britu modele un aktrise Elizabete Hērlija joprojām dzīvo pašizolācijā kopā ar astoņiem citiem cilvēkiem. Arī 55. dzimšanas diena pagājusi bez plašām svinībām, vien kopā ar mājiniekiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Elizabetei Hērlijai aizvien ir satriecoša figūra, un viņa regulāri priecē savus sociālo tīklu sekotājus ar fotogrāfijām, kurās redzama bikini. Tāpēc nav brīnums, ka savā 55. dzimšanas dienā modele spērusi vēl vienu soli tālāk. Viņa jubilejā atrādījusi foto, kurā... vannojas!

Pie attēla viena dēla māmiņa pierakstījusi: „Daudz laimes dzimšanas dienā man. Šī ir piektā dzimšanas diena, ko esam nosvinējuši karantīnā kopā ar manu mazo grupiņu – tajā skaitā manas mammas 80. dzimšanas dienu un mana dēla 18. dzimšanas dienu. Esmu pateicīga, ka esmu laimīga un vesela, ka man ir labākā ģimene un draugi. Ceram, ka vienu dienu atkal sāksies patiesā dzīve.”

Pēc šī foto publiskošanas arī fani steiguši apsveikt Elizabeti. Viens no pielūdzējiem raksta: „Daudz laimes dzimšanas dienā! 55 gadi NEKAD iepriekš nav izskatījušies tik labi.” Arī otrs paslavējis aktrises un modeles lielisko izskatu: „Daudz laimes 39. dzimšanas dienā (lai gan tevi aizvien var noturēt par 36 gadus vecu).” Trešais piekrīt, ka jubilāre izskatās daudz jaunāka par saviem patiesajiem gadiem un novēl: „Daudz laimes 30. dzimšanas dienā!”

Elizabete Hērlija 50 gados izskatās uz pusi jaunāka

Aktrises un modeles Elizabetes Hērlijas figūru var apskaust ne viena vien sieviete, kas gadu ziņā ir uz pusi jaunāka.

gallery icon
6

Arī Hērlijas dēls Demjens veltījis apsveikumu savai „dvīnei”. „Daudz laimes dzimšanas dienā manai dvīņu māsai! Manai sazvērestību līdzdalībniecei uz mūžu. Mīlu tevi, mamma!” – ierakstījis dēls, klāt pievienojot fotogrāfiju, kurā abi smaidoši kāpj ārā no automašīnas.

Vēlāk Demjens padalījies ar mammas fotogrāfiju, kas uzņemta saulainā dienā un atspoguļo Elizabeti guļam zālājā līdzās sunim un smaidām.

Elizabetes Hērlijas pludmales tērpu kolekcijas gadu gaitā

gallery icon
13

Hērlija pašizolācijas laiku pavada savās lauku mājās Herfordšīrā. Sarunā ar izdevumu „Hello!” modele un peldkostīmu dizainere pastāstījusi, ka mājā uzturas kopā ar vēl astoņiem ģimenes locekļiem un draugiem, tajā skaitā dēlu Demjenu un par atraitni kļuvušo mammu Andželu.

„Mēs jūtamies kā ģimene no septiņdesmitajos gados uzņemtā seriāla „The Waltons”,” viņa atzina izdevumam. „Mēs kopā esam deviņi. Te ir visa mana ģimene, ieskaitot mammu, tanti un draugu, kuram ir smagas elpceļu problēmas. Mani ir pārņēmusi paranoja, ka nevarēšu viņus visus pasargāt, un neesmu ļāvusi nevienam, izņemot mani pašu, iziet no mājām. Es tikai izskrienu līdz tuvējam pārtikas veikalam un velku masku un cimdus. Esmu šausmās, ka varētu pārnest vīrusu mājās saviem tik ievainojamajiem ciemiņiem.”

View this post on Instagram

Spring has sprung #stayhome 😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās