Slavenības
2020. gada 12. jūnijs, 06:54

Jūens Makgregors oficiāli nokārto šķiršanos no sievas - divus gadus pēc tam, kad uzsācis attiecības ar citu

Jauns.lv

Šī dzīves lappuse beidzot noslēgusies. Aktieris Jūens Makgregors un Īva Mavrakisa oficiāli šķīruši laulību divus gadus pēc tam, kad skotu zvaigznes dzīvē ienāca jaunā mīlestība - aktrise Mērija Elizabete Vinsteda.

foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Jūens Makgregors ar sievu Īvu Mavrakisu.

Ar īpašumu saistītos jautājumus pāris nokārtojis šī mēneša sākumā, - informē „The Blast”, kuram izdevies piekļūt jaunajiem juridiskajiem dokumentiem. Tiem pievienots plāns, kurā šķirtais pāris detalizēti izklāsta, kā sakārto šķiršanās finansiālo pusi.

Jūens Makgregors ar sievu Īvu Mavrakisu

Skotu aktieris Jūens Makgregors ar sievu franču aktrisi Īvu Mavrakisu.

gallery icon
31

Skotu aktieris Jūens Makgregors (49) šķiršanās prasību no sievas Īvas Mavrakisas (53) tiesā iesniedza 2018. gada janvārī pēc 22 laulībā nodzīvotiem gadiem. Makgregors kā iemeslu minēja “nesamierināmas atšķirības” un prasīja dalītas aizbildniecības tiesības pār abu trīs jaunākajiem bērniem, - tolaik informēja TMZ.

Mavrakisa sākotnēji prasīja tikai viņai piešķirt aizbildnības tiesības pār mazgadīgajiem bērniem, vīram piešķirot vien apmeklējuma tiesības.

Makgregoram un francūzietei Mavrakisai ir četri kopīgi bērni – Klāra (24), Džemjans (19), Estere (18) un Anuka (9).

Jūens Makgregors ar meitām

Jūens Makgregors ar meitām.

gallery icon
17

2017. gada oktobrī, dažus mēnešu pirms Makgregors paziņoja par šķiršanos, aktieris bija redzēts skūpstāmies ar kolēģi Mēriju Elizabeti Vinstedu.

Savas attiecības no plašākas publikas seriāla “Fargo” trešās sezonas zvaigznes vairs neslēpa 2018. gada sākumā. Aktiera vecākā meita Klāra publiski atzina savu nepatiku pret tēva rīcību.

Aktiera Jūena Makgregora vecākā meita Klāra

Aktiera Jūena Makgregora vecākā meita Klāra 2016. gada decembrī uzsāka modeles karjeru. Viņa arī studē aktiermeistarību Ņujorkas universitātē.

gallery icon
18

Klāras viedokli 2018. gada jūlijā atspoguļoja neskaitāmi mediji. Makgregora vecākā meita Vinstedu nosauca par “mēsla gabalu” vienā no saviem “Instagram” komentāriem. Mēnesi vēlāk izdevumam “The Time” viņa atzina, ka jutusies “dusmīga un vīlusies” pēc tam, kad redzējusi tēva fotogrāfijas ar jauno draudzeni.

Jūens Makgregors un Mērija Elizabete Vinsteda 2020. gada martā Ņujorkā

gallery icon
7

“Bija pamazām jāpierod un ar daudz ko jātiek galā. Es neattaisnojos, jā, tas nebija mans labākais laiks,” izdevumam norādījusi Klāra.

Filmas “Kristofers Robins” aktieris joprojām ir kopā ar Vinstedu. Pērnā gada novembrī žurnālam “Men’s Journal” viņš atzinis, ka pēc šķiršanās esot kļuvis “labāks”. “Es esmu laimīgāks,” viņš norādījis. “Domāju, ka tā tas ir.”

foto: BrosNYC / BACKGRID/All Over Pres/ Vida Press
Jūens Makgregors un Mērija Elizabete Vinsteda.

2020. gada martā paparaci nofotografējuši Makgregoru un Vinstedu skūpstāmies Ņujorkas ielās, kad bija izveduši pastaigā savu suni.

foto: BrosNYC / BACKGRID/All Over Pres/ Vida Press
Jūens Makgregors un Mērija Elizabete Vinsteda.