Seriāla "Lielie Muļķi" otrās sezonas prezentācija

2020. gada 10. jūnijā pasākumu norises vietā "Tu jau zini Kur” notika seriāla "Lielie Muļķi" otrās sezonas prezentācija.

gallery icon
95
Sarkanais paklājs
2020. gada 11. jūnijs, 09:33

FOTO: ar jestru jandāliņu prezentē pašmāju joku seriāla "Lielie Muļķi" otro sezonu

Jauns.lv

Trešdien, 10. jūnijā, pasākumu norises vietā "Tu jau zini Kur” notika seriāla "Lielie Muļķi" otrās sezonas prezentācija.

Uz prezentāciju ieradušies bija teju visi seriāla pirmās sezonas galvenie varoņi. Arī otrajā sezonā skatītājus smīdinās mīlā vīlušais Garais (Kristaps Strūbergs no “Singapūras satīna”), dzejnieks Rainītis (Edgars Bāliņš no “Singapūras satīna” un komiķu aprindām) un seksīgais Egīls (aktieris Pauls Iklāvs).

Mēra krēslā joprojām ir Alnis (šovmens Roberts Gobziņš) ar savu palīdzi un tenku eksperti Jolandu (komiķe Jolanda Suvorova) pie sāniem. Protams, neiztikt bez pasaules un savas dzīves glābējas Keitijas (Elīna Bojarkina no Leļļu teātra), kā arī  satiksim Laimu (aktrise Aminata Grieta Diarra).

Bet otrā sezona sola arī "spēcīgus" jaunpienācējus - Mazo Muļķu mērs Madis Mednis mats matā atgādina Andri Freidenfeldu un viņa meita Elīna – populāro jūtūberi Beāti Bērziņu, kas saviem sekotājiem vairāk atpazīstama kā Beta Beidz. Elīna ir barvede savai draudzeņu trijotnei – špidrilkai Anjai, kuru varētu sajaukt ar provokatīvi skandalozo "Instagram" influenceri Janu Bruku jeb Yana Bruk, un Ļenkai, kuru nevarētu atšķirt no Elīnas Pakalnes – daļas no Latvijas slavenākā "TikTok" konta "Latvian Sisters", kam ir 1,5 miljons sekotāju un vairāk nekā 42 miljoniem sarkano sirsniņu jeb “patīk” atzīmju.

Jau ziņots, ka “Lielie Muļķi” otrā sezona atgriezīsies tūlīt pēc maģiskās Līgo nakts svētkiem – Jāņu rītā, 24. jūnijā. Un ciema varoņus visā Eiropā varēs vērot "Shortcut" lietotnē, kas pieejama arī "Helio" interaktīvajā televīzijā.

“Lielie Muļķi” uzņemti mokumentālajā (mo

cumentary) jeb dokumentālās satīras formātā. Sadarbībā ar "Helio Media" seriālu veido jaunie režisori Kristians Alhimionoks un Alberts Viegliņš, savukārt scenāriju veidojusi dramaturģe un rakstniece Rasa Bugavičute-Pēce.

Seriāla "Lielie Muļķi" filmēšanas aizkulises

Seriāla "Lielie Muļķi" filmēšanas aizkulises.

gallery icon
62