foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Shortcut" - seriāls "Mīlas stāsts" un stilīga detektīvfilma
Kadrs no filmas "Kvīna un Slims".
TV
2020. gada 9. jūnijs, 17:00

Nedēļas jaunumi "Shortcut" - seriāls "Mīlas stāsts" un stilīga detektīvfilma

Jauns.lv

"Shortcut" un "Helio" šonedēļ lūkojiet skarbo drāmu"Kapernauma", romantisko detektīvfilmu "Kvīna un Slims" un jautru seriālu "Mīlas stāsts".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Puika pret vecākiem

Filma "Kapernauma" ("Capernaum") stāsta par to, kā divpadsmit gadus vecais Zains iesūdz tiesā savus vecākus par to, ka dāvājuši viņam dzīvību, kaut nespēj sniegt pat mīlestību.

Zēnam nav dokumentu, tāpēc no juridiskā viedokļa viņa nav. Tiesas prāva ir ietvars, kas atklāj viņa skumjo dzīvesstāstu. Zaina rīcība ir kā simbolisks žests visu to bērnu vārdā, kuri nebūtu izvēlējušies dzīvot, ja viņiem ļautu izvēlēties. Šajā spēlfilmā nekas nav izdomāts, visu tajā attēlotos elementus režisore vērojusi dzīvē savām acīm, jo varoņu tumšā pasaule ir liktenis, kas piemeklējis teju katru lielpilsētu uz zemeslodes. "Kapernaumu" skatiet "Shortcut Films" arābu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Bēguļojošais pārītis

Slima un Kvīnas pirmais randiņš izvēršas neikdienišķs – policists viņus aptur par maznozīmīgu likumpārkāpumu.

Kad situācija pasliktinās, Slims savāc inspektora ieroci un sašauj viņu - it kā pašaizsargājoties. Nu, kļuvuši par policista slepkavu, Slims un Kvīna saprot, ka viņu vienīgā iespēja ir bēgt un slēpties no likuma. Kad notikušā videoklips kļūst slavens, bēguļojošie ātri vien kļūst par bēdu un sāpju simboliem. Romantisko detektīvfilmu "Kvīna un Slims" ("Queen&Slim") lūkojiet "Shortcut Premiere" angļu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Mīla beidzot atnāca!

Seriāls "Mīlas stāsts" ("Love Life") seko Dārbijai, kura pēc neveiksmīgiem centieniem pusaudžu gados un koledžas laikā izveidot romantiskas attiecības, beidzot iemīlas.

Dārbijas lomā iejutusies Anna Kendrika, kas slavu guva ar lomu Krēslas sāgā, bet kopš tā laika jau tikusi arī pie "Oskara" nominācijas un kļuvusi par atzītu komēdijaktrisi. Seriālam viņa ir arī izpildproducente. “Ar šo stāstu mēs vēlējāmies parādīt, ka no katrām attiecībām kaut ko mācāmies,” saka aktrise, kas pati par savu privāto dzīvi nekad nav runājusi. “Pat tad, kad attiecības beidzas, tas nenozīmē, ka tā ir bijusi pilnīga izgāšanās. Ļaudis ienāk tavā dzīvē, tu audz, viņi tevi maina. Un tas, ko tu iegūsti var būt gan pozitīva, gan negatīva pieredze,” norāda Anna. Seriālu skatieties "Shortcut Films" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai angļu valodā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās