Andrea Bočelli pie Milānas katedrāles koronavīrusa pandēmijas laikā

gallery icon
Slavenības
2020. gada 27. maijs, 14:59

Andrea Bočelli slepus no sabiedrības izslimojis koronavīrusu vēl pirms Milānas katedrāles tiešsaistes koncerta

Jauns.lv

Slavenais itāliešu tenors Andrea Bočelli atklājis, ka, neinformējot par to plašāku sabiedrību, pirms diviem mēnešiem izslimojis Covid-19. Viņš atveseļojies tikai pāris nedēļu pirms Milānas katedrālē notikušā tiešsaistes koncerta, kuru operdziedātājs sniedza tukšā svētnamā.

Koronavīruss 61 gadu vecajam operdziedātājam un vēl vairākiem viņa ģimenes locekļiem konstatēts šā gada martā. Andrea tobrīd nolēma par sev diagnosticēto slimību nerunāt publiski. Līdz marta beigām viņš “ātri un pilnībā atveseļojies”.

Tikai tagad operdziedātājs visbeidzot jūtas gatavs runāt par slimību arī publiski. Viņš par pārciesto kaiti šonedēļ padalījies ar saviem “Facebook” draugiem un sekotājiem. “Pandēmija, kas satricinājusi pasauli, skārusi – kaut arī viegli – mani un dažus manas ģimenes locekļus,” atklājis Bočelli.

Andrea Bočelli raksta autogrāfu

gallery icon

Paskaidrojot, kāpēc viņš šo ziņu vēlējies paturēt noslēpumā, dziedātājs norāda: “Cienot tos, kurus vīruss skāris daudz nopietnāk, es nolēmu labāk nedalīties ar saviem jaunumiem. Es arīdzan negribēju lieki satraukt fanus un vēlējos pasargāt savas ģimenes privātumu.”

Andrea Bočelli koncerts "Arēna Rīga"

Andrea Bočelli aizkustinošais koncerts Rīgā 2017. gada 7. novembrī.

gallery icon

Andrea Bočelli tagad apņēmies ziedot asinis antivielu testiem, lai palīdzētu zinātniekiem izstrādāt vakcīnu pret bīstamo vīrusu, kas līdz šim prasījis vairāk nekā 350 000 cilvēku dzīvības visā pasaulē.

“Ņemot vērā, ka, ziedojot asinis, arī tu palīdzi meklēt zāles pret Covid-19, mana atbilde nekavējoties bija “jā”, ” apliecinājis Andrea. “Pieticīgs - bet fundamentāls - žests, ar kura palīdzību arī es sniedzu mazu ieguldījumu.”

Tikai dažas nedēļas pēc atveseļošanās Bočelli sniedza tiešsaistes koncertu Milānas katedrālē. Šī uzstāšanās notika Pirmajās Lieldienās, šā gada 12. aprīlī, un to varēja tiešraidē noskatīties operdziedātāja “YouTube” kanālā, kur ieraksts atrodams aizvien.

Koncerts notika tukšā svētnamā, kur dziedātāju uz ērģelēm pavadīja Milānas katedrāles ērģelnieks Emanuele Vianelli.

Andrea Bočelli ar šo uzstāšanos gribējis vēstīt par mīlestību, dziedināšanu un cerību laikā, kad globālās pandēmijas dēl nebija iespējas pulcēties uz Lieldienu dievkalpojumiem.

Andrea Bočelli dzied robota diriģētā koncertā

Pasaulslavenais tenors Andrea Bočelli otrdienas vakarā dziedājis robota diriģētā koncertā Robotikas festivālā Pizā, Itālijā.

gallery icon