Patriks Švarcenegers pārdod savu māju Rietumholivudā

gallery icon
11
Slavenības
2020. gada 24. maijs, 08:17

Patriks Švarcenegers tirgo savu māju, kur ASV karogs goda vietā

Jauns.lv

Bijušā Kalifornijas gubernatora un Holivudas spraiga sižeta zvaigznes Arnolda Švarcenegera vecākais dēls Patriks Švarcenegers par 3,349 miljoniem ASV dolāru pārdod savu māju Rietumholivudā.

foto: Image Press Agency/Sipa USA/ Vida Press
Patriks Švarcenegers.

Arnolda Švarcenegera vecākajam dēlam Patrikam Švarcenegeram ir 26 gadi, viņš ir modelis un aktieris. Puisim bija 10 gadu, kad viņš debitēja nelielā lomā filmā “The Benchwarmers”. Bērnībā kopā ar tēti Patriks daudz strādājis pie aktiermeistarības. Savukārt 15 gadu vecumā jaunietis izdeva pats savu apģērbu līniju.

foto: Realtor.com / BACKGRID/ Vida Press
Māja nav liela, tajā ir tikai trīs guļamistabas.

Patriks ir arī modelis un viņam ir līgums ar aģentūru “LA Models”. Viņš piedalījies tādu modes namu kā “Ralph Lauren” un “Armani” reklāmas kampaņās. Patriks uzskata, ka pieņemot darba piedāvājumus prestižu modes namu kampaņās, viņš sekmē arī pats savas apģērbu kompānijas darbību.

foto: Instagram, Vida Press
Patriks Švarcenegers ar tēti Arnoldu bērnībā un tagad.

Pirmā galvenā loma filmā Patrikam ir 2018. gadā uz ekrāniem iznākušajā romantiskajā drāmā “Midnight Sun”.

Māju Rietumholivudā, ko Patriks šobrīd izlicis pārdošanā par 3,349 miljoniem ASV dolāru, viņš iegādājās pirms aptuveni divarpus gadiem, par to samaksājot 2,85 miljonus ASV dolāru.

Nekustamo īpašumu tirgū šī ēka raksturota kā “meistarīgi uzbūvēta mūsdienīga lauku māja”.

Patriks Švarcenegers trenējas Losandželosas ielās

Holivudas grāvējfilmu zvaigznes Arnolda Švarcenegera (69) vecākais dēls Patriks (23) Švarcenegers nesen manīts Losandželosas ielās aktīvi sportojam.

gallery icon
27

Mājā, kuru sargā augsts žogs un slēgti vārti, ir trīs guļamistabas un četras vannasistabas. Ēkas kopējā kvadratūra sasniedz 200 kvadrātmetru.

Ēkas iekštelpās ir ozolkoka grīdas un velvēti griesti ar jumta logiem, kas ļauj telpās ieplūst maksimāli daudz dienasgaismai.

Apvienotajā viesistabas un ēdamistabas zonā esošais kamīns ierīkots vienkāršā melnā kolonnā, kuru rotā ierāmēta fotogrāfija ar ASV karogu. Amerikas karoga dizains ir arī vienam no lielajiem dīvāna spilveniem, kas izvietots atpūtas zonā.

foto: Realtor.com / BACKGRID/ Vida Press

Abas viesu guļamistabas ir vienkāršas, taču ar savu privātu vannasistabu. Savukārt galvenajā saimnieku guļamistabā ir ierīkots kamīns. Savukārt velvētie griesti ar jumta logiem ļauj naktīs vērot zvaigznes.

Pagalma terasē ierīkota atpūtas zona ar televizoru, akmens kamīnu un grila zonu. Pie mājas izbūvēts arī peldbaseins.

Švarcenegera dēli Patriks un Kristofers

gallery icon
5