Džūds Lo ar sievu Filipu Koanu

gallery icon
2020. gada 20. maijs, 14:47

Džūda Lovs gatavojas sesto reizi kļūt par tēvu. Jaunā sieva ir mātes cerībās

Jauns.lv

Aktieris Džūda Lovs (47) manīts Londonas ielās kopā ar savu jauno sievu Pilipu Koanu (32), kura acīmredzami ir mātes cerībās. Gaidāmais mazulis būs aktiera sestais bērns.

Džūda Lovs un viņa sieva Filipa Koana ir pirmā kopīgā bērna gaidībās.

Pāris kopā nofotografēts Londonas ziemeļos aizvadītajā nedēļas nogalē. Lai gan Lovs pats personīgi priecīgajos jaunumus nav vēl dalījies ar faniem un sociālo tīklu sekotājiem, bija redzams, ka viņa sieva Filipa vairs pat necenšas slēpt no apkārtējo acīm, ka tuvākajā laikā kļūs par māti. Viņa bija ģērbusies melnā augumam piegulošā džemperī, kas akcentēja augošo vēderiņu.

Filipa skaidri likusi manīt, ka filmas “Talantīgais misters Riplijs” aktieris 47 gadu vecumā gatavojas atkal kļūt par tēvu, pasaulē gaidot jau savu sesto atvasi.

Džūda iepriekš bija precējies ar aktrisi Seidiju Frostu. Viņiem ir trīs kopīgi bērni – Rafertijs (23), Airisa (19), un Rūdijs (17).

Aktierim ir vēl divi bērni no viņa iepriekšējām attiecībām. Amerikāņu modele Samanta Bērka 2009. gada septembrī dāvājusi viņam meitu Sofiju (10), bet attiecībās ar Ketrīnu Hārdingu 2015. gadā nācis pasaulē Lova piektais bērns – meita Ada (5).

foto: Casey Flanigan/IndieWire/Shutterstock/ Vida Press
Džūda Lovs.

Fanus gan nepārsteidz, ka Lovs ar jauno sievu jaunumus par grūtniecību centušies saglabāt noslēpumā. Pāris arī apprecējās slepenā ceremonijā un bez liekas pompozitātes. Abi salaulājās aizvadītā gada maijā.

Džūda Lo frizūras aizvadīto gadu laikā

gallery icon

Džūda un Filipa ļoti cenšas sargāt savu privāto dzīvi no nevajadzīgas publicitātes. Arī uz kāzām abi tika aicinājuši vien pašus tuvākos cilvēkus.

foto: MEGA / Vida Press
Džūda Lovs ar sievu Filipu pastaigā karantīnas laikā Londonā šā gada marta nogalē.

Lai gan Lovs cenšas par privāto dzīvi nerunāt arī intervijās, šā gada janvārī viņš devis nepārprotamu mājienu, ka būtu gatavs vēl kādam mazulim, pat neraugoties uz to, ka ir jau piecu bērnu tēvs.

Intervijā izdevumam “The Telegraph” Džūda skaidri un nepārprotami licis noprast, ka viņam nav nekas iebilstams pret ģimenes pieaugumu.

foto: Jd Images/Shutterstock/ Vida Press
Filipa Koana, Džūda Lovs un viņa vecākais dēls Rafertijs.

Aktieris atzinās, ka viņam patīk būt par tēvu. “Jā, kāpēc gan lai nebūtu vēl viens?” – viņš izteicās.

“Man ir ļoti palaimējies, ka varu būt kopā ar cilvēku, kurā esmu neprātīgi iemīlējies. Tāpēc doma par vēl kādu bērnu izklausās tikai un vienīgi brīnišķīgi.”

Džūda Lo dēls Rafertijs izklaidējas mūzikas festivālā "V Festival"

Aktiera Džūda Lo dēls Rafertijs Lo apmeklējis Anglijā notiekošo mūzikas festivālu „V Festival”. Tur 20 gadus vecais jaunietis malkojis alkoholiskos ...

gallery icon

Aktiera vecākajam dēlam Rafertijam un jaunākajai meitai Adai (Lova piektajam bērnam) ir 18 gadu starpība, un ģimenē nevienam tas problēmas nerada.

Džūds Lo ar dēlu apmeklē futbolu

gallery icon

“Mums ir ārkārtīgi stabila un veselīga, brīnišķīga ģimene. Tajā ir mani bērni, kas ir jau pieauguši… un ir jaunākie bērni, kas sniedz tik daudz prieka un jautrības,” apliecina Džūda Lovs.

Džūda Lo dēls Rūdijs īsfilmā iejūtas sievietes tēlā

Džūda Lo un Seidijas Frostas dēls Rūdijs izdomājis sev tēlu – ekstravagantu ķīmiskās tīrītavas darbinieci Sjū Lovitu. Šādi viņš izklaidējis ...

gallery icon