Lūk, kādu beibi zaudējis bankrotējušais reperis 50 Cent. FOTO
Pirms dažiem gadiem Dafne Džoja bija repera 50 Cent draudzene. 2012. gadā viņa laida pasaulē abu kopīgo dēlu Sairu.
Slavenības

Lūk, kādu beibi zaudējis bankrotējušais reperis 50 Cent. FOTO

Jauns.lv

Bankrotējušā reperea 50 Cent (40) bijusī draudzene un bērna māte Dafne Džoja (28) nesen kā pozējusi jutekliskā fotosesijā pie baseina. Reperis var tikai skaudībā noraudzīties, kādu „beibi” ir pazaudējis.

Lūk, kādu beibi zaudējis bankrotējušais reperis 50...

Modele Dafne Džoja pie baseina pozēja vairākos peldkostīmos. Viņa zina kā arī viendaļīgajam pludmales tērpam likt izskatīties interesantam un kārdinošam. Fotosesija notikusi repera Diddy mūzikas konferences laikā Maiami.

Vispirms Dafne pozēja zaļā peldkostīmā un ar briljanta auskariem ausīs. Vēlāk viņa to nomainīja pret oranžu pludmales tērpu ar dziļiem izgriezumiem. Bet vēl pēc tam demonstrēja savus dotumus melnā viendaļīgajā peldkostīmā.

Dafnes dzimtene ir Filipīnas. Pēc pārcelšanās uz Losandželosu (ASV) viņa ne tikai veido modeles karjeru, bet ir arī nofilmējusies populārajā Karību pirātu sāgā „Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides”. Viņa kinolentē atveidoja nāriņu.

Dafne ar dēlu Sairu modes skatē šā gada martā. Pēdējā brīdī bērns nobijās un mammai nācās viņu pavadīt.
Dafne ar dēlu Sairu modes skatē šā gada martā. Pēdējā brīdī bērns nobijās un mammai nācās viņu pavadīt.

2012. gada 1. septembrī mis Džoja laida pasaulē dēlu Sairu. Viņa tēvs ir reperis 50 Cent, kuram šis ir otrais bērns. Dafnes dēliņš jau divu gadu vecumā kļuva par modeli. Šā gada martā lepnais tēvs intervijās atklāja, ka ar dēlu noslēgts modeļa darba kontrakts. Mazulis kļuvis par bērnu austiņu firmas „Kids Safe” reklāmas seju un par šo darbu viņam samaksāti 700 000 ASV dolāru. „Tā ir audio firma, tā samaksāja viņam lielu piķi,” dižojās reperis. „Es jau gribēju teikt ‘Tas būs ieguldījums tavai koledžai’, taču es to nokārtošu pats un ļāvu, lai tā nauda paliek viņam.”

Šā gada martā divarpus gadus vecais Sairs arī piedalījies „Isabella Couture” modes skatē kā modelis. „Manam dēlam pēdējā brīdī piemetās bailes un māmiņai nācās viņu pavadīt,” atceras Dafne Džoja. „Viņš šovā bija jaunākais modelis, un līdz pēdējam brīdim viss bija labi.”