foto: no "Instagram"
Marata Bašarova nedienas turpinās - bijusī sieva apgalvo, ka "Ekstrasensu cīņu" vadītājs viņu trešajā grūtniecības mēnesī žņaudzis
Marats Bašarovs.
Slavenības
2020. gada 14. maijs, 17:12

Marata Bašarova nedienas turpinās - bijusī sieva apgalvo, ka "Ekstrasensu cīņu" vadītājs viņu trešajā grūtniecības mēnesī žņaudzis

Jauns.lv

Populārā Krievijas TV raidījuma "Ekstrasensu cīņas" vadītājs Marats Bašarovs esot žņaudzis sievu, kad tā bijusi trešajā grūtniecības mēnesī, apgalvo viņa bijusī laulātā draudzene.

Par 45 gadus vecā aktiera Marata Bašarova vardarbīgajām nosliecēm stāstījušas vairākas viņa bijušās dzīvesbiedres. Un arī viņš pats nav noliedzis, ka laulības laikā pacēlis roku.

Tagad TV raidījumā "Tiešais ēters" Bašarova otrā sieva Jeļizaveta Ševirkova padalījusies ar viņu laulības dzīves ainiņām, atklājot, ka pēc šķiršanās krietnu laiku pavadījusi, cenšoties atgūties no šīm attiecībām. "Es meklēju psihologa palīdzību, man palīdzēja draugi, tuvinieki," krievu mediji citē Jeļizavetas sacīto. Un Ševirkova saka - pirmoreiz Marats pret viņu pacēlis roku, kad Jeļizaveta bijusi dēla Marsela gaidībās. Tas noticis tad, kad Jeļizaveta ar Bašarova pirmās sievas Jeļizavetas Krucko meitu Amēliju aizbraukusi pie aktiera uz viesizrādēm Vācijā.

"Es biju grūtniecības trešajā mēnesī," atklāj Jeļizaveta. "Maratam bija viesizrāžu tūre Vācijā, viņš piezvanīja un teica: "Atbrauciet pie manis ar Amēliju, pastaigāsim apkārt." Atbraucām, vienu dienu pastaigājām, tad viņš vakarā nospēlēja izrādi. Un pēc katras izrādes, īpaši jau ārzemēs, ir krietna pasēdēšana. Visi Maratu satiek un uzvedas, it kā redzētu pēdējo reizi, sacenšas, kura "sālsmaize" nu būs tā labākā. Mēs ar Amēliju aizgājām gulēt - mums bija atsevišķa istaba. Ap pieciem no rīta ierodas Marats, ne īpaši skaidrā. Līdz tam brīdim viņš vienmēr bija man uzbrucis tikai psiholoģiski: "Tu tāda, tu šitāda, tu stāvoklī paliki - tagad es mokos, tu esi nesmuka, es vispār mīlu citu..." Man labpatikās ticēt, ka tie ir dzēruma murgi."

Taču šoreiz Marats no runām esot pārgājis pie darbiem, saka Jeļizaveta: "Un te nu viss tas sākas atkal. Es lūdzu viņu paklusēt. Ņemu no galdiņa glāzi ūdens un uzleju viņam virsū. Bet tā bija mana liktenīgā kļūda. Viņš sāka mani žņaugt. Man izdevās aizmukt uz otru istabu."

Pēc notikušā Bašarovs esot lūdzis piedošanu un solījies, ka nekas tāds vairs neatkārtosies. "Visu grūtniecības laiku viņš mani mocīja tikai psiholoģiski, fiziski vairs nepieskārās," saka aktiera bijusī sieva. Taču, kad piedzimis abu dēls, vadarbība atsākusies. Vienā no tādām reizēm Jeļizavetai salauzts pirksts un deguns mazuļa acu priekšā. Un Bašarova laulene iesniedza šķiršanās pieteikumu. 2019. gada martā laulība tika šķirta.