foto: no "Instagram"
"Ekstrasensu cīņu" vadītājs Marats Bašarovs atklāj, kāpēc tad īsti sitis sievu
Marats Bašarovs.
Slavenības
2020. gada 28. aprīlis, 10:05

"Ekstrasensu cīņu" vadītājs Marats Bašarovs atklāj, kāpēc tad īsti sitis sievu

Jauns.lv

Populārā Krievijas TV raidījuma "Ekstrasensu cīņas" vadītājs Marats Bašarovs pastāstījis, kāpēc tad īsti sitis savu bijušo sievu Jekaterinu.

TV raidījumu vadītājs un aktieris Marats Bašarovs jau gadiem kaimiņzemes mediju uzmanības centrā nonāk ne tikai pateicoties savai profesionālajai darbībai, bet arī skandalozajiem izlēcieniem. Ne reizi vien pieķerts, vadām automobili reibinošu vielu ietekmē. Un Krievijas šovbiznesa vidē tiek dēvēts par hronisku alkoholiķi. Bašarovs pats reiz tā arī paziņojis: „Lai kļūtu par labu aktieri, nepieciešamas izturīgas aknas”.

Populārā TV šova „Ekstrasensu cīņas” vadītājs Marats Bašarovs

gallery icon

Tāpat Bašarova nesaskaņas ar laulātajām draudzenēm kaimiņzemes medijos ir aprakstītas gana plaši. Te viņš uzmanības centrā nonāca, jo smagi piekāvis savu otro sievu Jekaterinu, te atkal tika ziņots, ka salauzis degunu trešajai sievai Jeļizavetai, no kuras arī jau ir šķīries.

Nu TV zvaigzne raidījumā "Секрет на миллион" ("Noslēpums par miljonu") taisnojies, cenšoties skaidrot, kāpēc tad savulaik Jekaterinu esot iekaustījis. 45 gadus vecais aktieris saka - precoties ar Jekaterinu Arharovu, nav zinājis par dažām specifiskām viņas rakstura iezīmēm. Un tikai pēc kāzām kļuvis skaidrs, ka jaunajai sievai ir pamatīgas problēmas ar alkoholu.

"Draugi mani jau brīdināja, bet es nevienu neklausīju," tā Bašarovs. "Es gan līdz šim brīdim nesaprotu, kas viņu tā vilka pie spirtotā, viss taču mums bija ļoti labi, gan kāzas skaistas, gan darbs." Aktieris saka, ka alkohola ietekmē Arharova pilnīgi zaudējusi kontroli pār sevi - līdz tādai pakāpei, ka Maratam nācies viņu ieslodzīt. Arī sabiedriskos pasākumos sieva nav uzvedusies gluži kā maigs jēriņš. "Tas taču pavisam neder, iznāk piedzēries cilvēks, sāk skandalēt, nemitīgi lamājas... Ļoti nesmuki," kādu publisku izgājienu atminas Bašarovs, kas sievu esot ieslēdzis viesnīcas, kuras telpās laikam pasākums noticis, numuriņā. Pēc tam sazinājies ar sievas vecākiem un teicis, lai tie aizved meitu pie sevis. Un mēnesi viņu neesot redzējis.

Tad Jekaterina ieradusies viņu vasarnīcā un sarīkojusi tur varenu skandālu. Marats savukārt pavēstījis par nodomu šķirties un centies iztriekt no mājas: "Es viņai iekrāvu. Nesitu daudzas reizes. Es viņai vienreiz iekrāvu, piezvanīju viņas tēvam un teicu: "Savāciet, lūdzu, savu meitu.""

Šim 2014. gada otrās puses notikumam arī sekojis lielais skandāls. Jekaterina nonāca slimnīcā, pēcāk medijos sūkstījās par Marata vardarbību un alkoholismu. 2015. gadā pāris šķīrās.