Pat Londonas vaska figūru muzejā svin selfiju karalienes 35. dzimšanas dienu. FOTO
Uz Kimas Kardašjanas dzimšanas dienu sanākuši pat Bekhemu pāris, Anglijas karaliene Elizabete II, Maikls Džeksons un Merilina Monro. Kaut kas tāds iespējams tikai Tiso kundzes vaska firgūru muzejā Londonā!
Slavenības
2015. gada 23. oktobris, 05:36

Pat Londonas vaska figūru muzejā svin selfiju karalienes 35. dzimšanas dienu. FOTO

Jauns.lv

Lai gan viņa ne dzied, ne dejo, ne glezno – viņu, iespējams, var uzskatīt par šā brīža populārāko slavenību pasaulē. Realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas vārdu būs dzirdējis teju katrs. Pat Tiso kundzes vaska figūru muzejā Londonā atzīmē Kimas apaļo dzimšanas dienu!

Šā gada 21. oktobrī realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana svin savu 35. dzimšanas dienu. Lai gan tieši Amerikā, no kurienes nāk šī sabiedrības dāma, viņa bauda vislielāko popularitāti, arī Eiropā Kimai ir liels fanu un sekotāju loks. Ne velti viņas vaska figūru šovasar izveidojuši arī pasaulslavenajā Tiso kundzes vaska figūru muzejā Londonā. Tā kā šī sieviete ir apsēsta ar „selfijiem” un var uzņemt līdz pat 1200 pašbildēm dienā, muzeja mākslinieki izveidojuši Kardašjanas figūru, kurā viņa izstieptā rokā tur mobilo tālruni un iepozē kārtējam „selfijam”.

Pirms kāda laika muzeja darbinieki veica sociālu eksperimentu ar Kimas un viņas vīra repera Kanjes Vesta vaska figūrām. Lelles izvietoja dažādos tūristu iecienītos apskates objektos visā Londonā. Netrūka ne cilvēku, kas atskatās uz notiekošo, ne tādu, kas bija gatavi iepozēt kopā ar šiem vaska dubultniekiem.

Savukārt šodien Tiso kundzes muzejā pat atzīmē Kimas apaļo – 35. dzimšanas dienu. Suminot sabiedrības dāmu jubilejā, muzeja darbinieki salikuši vienkopus virkni citu slavenību vaska lelles, un ar Kimu priekšgalā tās visas iepozē „selfijam”.

Lai cik populāra būtu Kima Kardašjana, šādu zvaigžņu plejādi pašbildei viņai nekad nesavākt. Kopā ar gaviļnieci redzamas Bekhemu pāra vaska lelles, komiķis Rasels Brends, aktieris Benedikts Kamberbačs, Viņas Majestāte Anglijas karaliene Elizabete II, kā arī bijušais Dienvidāfrikas prezidents Nelsons Mandela, popmūzikas karalis Maikls Džeksons, kino leģenda Merilina Monro un pats Alberts Einšteins.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press