Cenšas ieriebt par šķiršanos. Bijušais vīrs no populāras aktrises grib saņemt uzturnaudu
Aktrise Keilija Kuoko un tenisists Raiens Svītings saderinājās 2013. gada septembrī, tikai trīs mēnešus pēc iepazīšanās. Pāris apprecējās jau tā paša gada 31. decembrī. Nu Keilija nolēmusi šķirt laulību, par ko viņai var nākties dārgi maksāt.
Slavenības
2015. gada 23. oktobris, 21:43

Cenšas ieriebt par šķiršanos. Bijušais vīrs no populāras aktrises grib saņemt uzturnaudu

Jauns.lv

TV seriāla „The Big Bang Theory” aktrise Keilija Kuoko (29) šobrīd šķir savu nepilnus divus gadus ilgušo laulību ar tenisa profesionāli Raienu Svītingu (28). Vīrs pieprasījis, lai Keilija pēc šķiršanās maksātu viņam uzturnaudu!

Pārim kopīgu bērnu nav, taču Svītings šobrīd uzvedas kā daudzbērnu māte, kas pēc šķirtas laulības vēlas nodrošināt bērnu nākotni.

Svītings šādi rīkojies, lai ieriebtu sievai, jo tieši viņa bijusi šķiršanās iniciatore. Aktrise šķiršanās prasību iesniedza tiesā pagājušajā mēnesī. Kuoko nolēma aiziet no vīra, jo viņš kļuva atkarīgs no pretsāpju medikamentiem pēc muguras operācijas.

Aizvadītajā mēnesī pāra preses pārstāvji izplatīja sekojošu oficiālu paziņojumu: „Keilija Kuoko un Raiens Svītings kopīgi nolēmuši pielikt punktu savai laulībai. Viņi lūdz respektēt privātumu šajā laikā. Turpmāki paziņojumi par šo tēmu nesekos.”

Kāds no pāra paziņām plašāk iztirzājis šķiršanās iemeslu. „Viņa atbalstīja Raienu, taču norādīja, ka vīrs neizrāda vēlēšanos atbrīvoties no šīs atkarības. Viņš Keilijai teica, ka pie tā strādā, bet tā vietā nekā nedarīja.”

Kāds cits informācijas avots norāda, ka aktrisi jau krietnu laiku „mākušas šaubas par šīm attiecībām”.

Keilija un Raiens saderinājās 2013. gada septembrī, tikai trīs mēnešus pēc iepazīšanās. Pāris apprecējās jau tā paša gada 31. decembrī.

Raiens reiz bija daudzsološs sportists, kurš bija ierindots kā 64. labākais tenisists pasaulē.

2006. gadā Svītingu arestēja par sēšanos pie stūres reibumā, narkotiku glabāšanu un nodomu tās pārdot.

Drīz pēc kāzām Raiens kļuva atkarīgs no pretsāpju medikamentiem. Tikai dažus mēnešus pēc iepazīšanās Raiens traumēja muguru un viņam ārsts izrakstīja pretsāpju medikamentus. Gada sākumā sportists iedzīvojās jaunā traumā, kas viņa atkarību padarījusi vēl spēcīgāku.

„Keilija draugiem stāstīja, ka Raienam izrakstītas zāles, ko viņš lietojis pārlieku lielā daudzumā. Tad arī viss atkal sāka iet lejup attiecībās,” norāda kāds paziņa.

Pirms kāzām ar Raienu Keilija bija noslēgusi pirmslaulības līgumu, kas liedz dzīvesbiedram pretendēt uz pusi viņas mantības.

Aktrises kapitāls novērtēts 45 miljonu ASV dolāru apmērā.

Šķiršanās dokumentos Keilija kā iemeslu minējusi „nesamierināmas atšķirības”.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press