foto: Publicitātes foto
Latvijā radīts pirmais koncepts virtuāliem - klātienes korporatīviem pasākumiem ar pašmāju zvaigznēm
Slavenības
2020. gada 24. aprīlis, 23:50

Latvijā radīts pirmais koncepts virtuāliem - klātienes korporatīviem pasākumiem ar pašmāju zvaigznēm

Jauns.lv

Pārorientējot izklaides nozares darbību uz virtuālo vidi un palīdzot uzņēmējiem motivēt darbiniekus pašizolācijas periodā, radīts “Pārtī Bokss”. Tas ir jauns koncepts pasākumiem virtuālā vidē ar iespēju klātienē saņemt pasākuma atribūtus, ēdienus un dzērienus.

Konceptu radījusi pasākumu aģentūra “Goal Events”, apvienojoties ar TV personību un pasākumu vadītāju Māri Grigali, pasaules labāko bārmeni Andri Reizenbergu, populārām latviešu grupām, iluzionistiem un citiem.

“Pārtī Bokss” ietver korporatīvā vai draugu pasākumu organizēšanu vienotā virtuālā vidē, vakara izklaides daļu un aizraujošas spēles ar Māri Grigali, izdejošanos un izdziedāšanos ar populārām latviešu grupām, dažādu triku apgūšanu ar iluzionistu Robiju Trankali, kokteiļu meistarklasi ar bārmeni Andri Reizenbergu.

Visi mākslinieki pieslēdzas virtuālajā vidē kopā ar pasākuma dalībniekiem, tādējādi nodrošinot klātienes sajūtu un individuālu pieeju katram kolektīvam. Lai vēl vairāk radītu klātienes sajūtu un visiem līdzvērtīgus apstākļus, pasākuma rīkotāji nodrošina arī vietējo ražotāju dzērienu un uzkodu paku piegādi katram pasākuma dalībniekam uz mājām.

Koncepts paredz dažādu piedāvājumu iegādāšanos - gan iekļaujot visus māksliniekus, gan arī iespēju sagatavotās aktivitātes moderēt pašiem.

“Jau vairāk nekā desmit gadus nodarbojamies ar korporatīvo pasākumu rīkošanu Rīgā un pārējā Latvijā ārvalstu uzņēmumiem, piesaistot klientus Latvijas tūrisma, izklaides un viesmīlības nozarēm.

Tā kā šo nozaru darbs šobrīd ir pilnībā apstājies, mēs, sekojot tendencēm, pārorientējām daļu sava biznesa un radījām jaunu konceptu attālinātiem korporatīviem un draugu pasākumiem. Jaunais koncepts ir iespēja arī nodarbināt mūziķus, pasākumu vadītājus un citus izklaides nozarē iesaistītos.

Laikā, kad lielākā daļa uzņēmumu strādā attālināti, motivēt darbiniekus un uzturēt komandas garu paliek arvien grūtāk. Tāpēc virtuāli korporatīvie pasākumi pašizolācijas apstākļos ir lieliska iespēja uzņēmumu darbiniekiem saliedēties un sajust piederības sajūtu uzņēmumam, ” norādījusi “Goal Events” dibinātāja un vadītāja Silvija Freimane.

Tikmēr TV personība un pasākumu vadītājs Māris Grigalis atzīst, ka šis esot kas jauns un nezināms. "Virtuālā pasākuma koncepts mums - pasākumu vadītājiem - ir lieliska iespēja sevi parādīt jaunā ampluā un attālināti būt kopā ar foršiem cilvēkiem – pasākumu dalībniekiem. Prieks uzlabot viņiem garastāvokli un radīt viņiem iespēju būt kopā ne tikai konferencēs, bet arī šādā izklaidējošā formātā!”