foto: no "Instagram"
Strīds Krievijas šovbiznesa aprindās - Ksenija Sobčaka sakašķējas ar Maksimu Galkinu
Sobčaka vīrusa draudus uztver nopietni.
Slavenības
2020. gada 20. aprīlis, 15:33

Strīds Krievijas šovbiznesa aprindās - Ksenija Sobčaka sakašķējas ar Maksimu Galkinu

Jauns.lv

Sociālās saziņas tīklā "Instagram" sakašķējušās divas Krievijas slavenības - žurnāliste, sabiedrības dāma un politiķe Ksenija Sobčaka un humorists Maksims Galkins.

Sobčaka savā profilā "Instagram" beidzamajā laikā pukojusies par ļautiņiem, kas mājās sēdēšanas laikā iesaistās, viņasprāt, nejēdzīgos izaicinājumos.

"Es tiešām brīžiem pat būtu negribējusi redzēt to, kas karantīnā notiek ar dažiem pilsoņiem. It kā pieauguši cilvēki sevi aplej ar kaut kādu draņķi, karotēm ēd sinepes, nogriež matu kumšķus, peldas makaronos. Ar bailēm veru vaļā soctīklu ierakstu lenti, jo ar tādiem tempiem jau pēc nedēļas nonāksim līdz tiešraidē translētai bikini zonas epilācijai ar līmi," pikta ir Sobčaka.

"Pieaugušas sievietes salamājas par to, kurš tad īsti pirmais izdomāja apsmērēties ar kaut kādu sūdu, bet kurš kura pēdās tad sekoja. Nav vairs skaidrs, kas ir sliktāk, vīruss vai sekas, kas atstājušas pēdas nenobriedušu cilvēku psihē," tā žurnāliste.

Tad nu komentāru pie šī Sobčakas ieraksta pievienoja humorists Maksims Galkins, rosinot dāmu nedaudz nomierināties. "Izbeidz! Dzīvo ļaudis, viegli, ar ironiju, citus iepriecina. Lūk, visa valsts taču pārdzīvoja tavu katafalku un dejas kāzās, ļaudīm pat tam ironijas pietika, bet te tev rādās, ka kāds nūdelēs izpeldējies - padomā tik. Izdari kaut ko citu, intelektuālāku, parādi piemēru, tev tak režisors pie sāniem, lai dod padomu."

Tā nu savā komentārā Galkins atgādināja gan par Sobčakas itin savādo izvēli uz kāzām doties ar karafalku, gan to, ka makaronu pilnā vannā "Instagram" gozējās popzvaigzne un TV dīva Olga Buzova.

foto: no "Instagram"
Olga Buzova šādu foto ievietoja "Instagram".

Bet Sobčakai laikam norāde uz pašas kāzām nav īpaši patikusi. Galkinam viņa norādīja, ka viņam padomu neviens neesot prasījis, teica, ka katafalkam kāzās bijusi īpaša jēga un humorista sievu estrādes primadonnu Allu Pugačovu pamanījās salīdzināt ar dziedātāju Ņušu.

"Kādam tā ir postironija par nāvi, rituāliem un šo rituālu nosacītītbu, spēle ar uzrakstu "līdz nāve mūs šķirs", bet kādam tikai katafalks. Kādam (ne man, uzreiz saku) starp Allu un kaut kādu tur "Ņušu" arī nav nekādas lielas atšķirības - abas dziedātājas  un kas? Abas taču dzied!" tā ierakstīja Sobčaka.

Tik dažādā žurnāliste un politiķe Ksenija Sobčaka

Tik dažādā žurnāliste un politiķe Ksenija Sobčaka

gallery icon

Allas Pugačovas un Maksima Galkina ģimene 2018. gadā Jūrmalā

gallery icon