Fani piespiež tenoru Andrea Bočelli atteikt Trampam
Andrea Bočelli (pa labi) iedevis Trampam „kurvīti”. Fani draudējuši boikotēt Bočelli mūziku, ja viņš piedalīsies šī cilvēka inaugurācijas pasākumā.
Slavenības
2016. gada 21. decembris, 14:36

Fani piespiež tenoru Andrea Bočelli atteikt Trampam

Jauns.lv

Pirms laika izskanēja vēsts, ka pasaulslavenais operdziedātājs Andrea Bočelli uzstāšoties Donalda Trampa inaugurācijas vakarā. Taču tas nenotiks. Fani piespieduši izcilo tenoru no šā nodoma atteikties!

Interneta portāla „Page Six” rīcībā ir informācija, ka nākamais ASV prezidents Donalds Tramps pats personīgi sakontaktējies ar itāliešu tenoru Andrea Bočelli un ielūdzis viņu uzstāties savā inaugurācijas ballē. Paklīda runas, ka dziedātājs tam esot piekritis.

Fanus šī vēsts pagalam satrieca un tie sociālajos tīklos aizsāka protesta kampaņu „Boikotējiet Bočelli” („Boycott Bocelli”). Operdziedātāja talanta piekritēji mudinājuši ignorēt Bočelli mūziku, ja viņš patiešām uzstāsies šī cilvēka rīkotajā pasākumā.

„Vai patiesi Andrea Bočelli uzstāsies Trampa inaugurācijā? Ja tā, kampaņa „BoycotBocelli” ir spēkā!” – rakstīja viena no fanēm. Viņas viedoklis uzskatāmi parāda dziedātāja fanu vairākuma viedokli. „Laiks pateikt atā (#TimeToSayGoodbye) dziedātājam Andrea Bočelli, ja viņš piekritīs dziedāt Trampam viņa inaugurācijā,” rakstīja kāds cits, savā vēstījumā izmantojot tenora populārās dziesmas „Time To Say Goodbye” nosaukumu.

„Mīlu tavu balsi, bet būšu spiesta pievienoties kampaņai „Boikotējiet Bočelli”, ja tu dziedāsi Trampa kronēšanā. Lūdzu tā nedari,” rakstīja vēl kāda tenora izcilās balss apjūsmotāja.

„Trampam ir sena pazīšanās ar Bočelli, tāpēc viņš personīgi lūdzis viņu piedalīties,” informē kāds no ziņu avotiem. „Mērķis ir uzaicināt inaugurācijā uzstāties cilvēkus, kas Trampam ir nozīmīgi, un viņš ir liels Bočelli fans.”

„Bočelli sacīja, ka nekādā ziņā nebūtu uzstājies... viņš pateica nē,” informē kāds ziņu avots. „Tramps ierosināja Bočelli nepiedalīties negatīvās reakcijas dēļ,” raksta kāds cits informators.

Andrea Bočelli pievienojas kantri dziedātājam Gartam Brūksam un dažiem citiem slaveniem mūziķiem, kas sākotnēji it kā piekrituši piedalīties inaugurācijas koncertā, bet tad pārdomājuši.

Trampa komanda pat centās apgalvot, ka ballē uzstāsies sers Eltons Džons, taču leģendārais mūziķis intervijā žurnālam „Variety” kategoriski noliedzis šādu runu patiesumu.

Vienīgā puslīdz pazīstamā mūziķe, kas piekritusi uzstāties Trampa inaugurācijā, ir brīnumbērns klasiskajā mūzikā Džekija Evančo (16).

Pat reperis Kanje Vests, kurš lepojās ar fotogrāfiju kopā ar jaunievēlēto prezidentu, koncertā nepiedalīsies.

Prezidenta Baraka Obamas inaugurācijā uzstājās tādi mūziķi kā Bijonsē, Brūss Springstīns, Stīvijs Vonders un grupa „U2”.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press