foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Shortcut" - skandāls pēc patiesiem notikumiem un jauns pašmāju kulinārais raidījums
Nikola Kidmena filmā "Skandāls".
TV
2020. gada 3. aprīlis, 14:55

Nedēļas jaunumi "Shortcut" - skandāls pēc patiesiem notikumiem un jauns pašmāju kulinārais raidījums

Jauns.lv

"Shortcut" un "Helio" šonedēļ lūkojiet biogrāfisko drāmu "Skandāls" un raidījumu "Našķoties".

Kā gardi našķoties

Ielūkojies, kā saviem virtuves piedzīvojumiem iedvesmu gūst viena no Latvijas pazīstamākajām ēdienu blogerēm Zane Grēviņa.

foto: Publicitātes
Zane.

Raidījumā "Našķoties" pieprasītās pavārgrāmatas autore viesosies pie dažādiem Latvijas uzņēmējiem. Tieši iepazītie produkti un cilvēki viņas gatavotās receptes padarīs īpašas – katrā raidījuma sērijā Zane piedāvās kādu vienkāršu, bet ļoti gardu recepti, ko viņa pagatavos kopā ar savu uzticamo draugu virtuvē un ikdienā – suni Susuru. Raidījumu lūkojiet ŠEIT - "Shortcut Films" latviešu valodā.

Skandāls pēc patiesiem notikumiem

Aktuāla tēma un lielisks aktieru sastāvs – biogrāfiskajā drāmā "Skandāls" ("Bombshell").

Uz patiesiem notikumiem balstīts stāsts, kas ļauj ielūkoties visu laiku varenākā, bet pretrunīgāk vērtētās mediju impērijas Fox News iekšienē un vēstī par sievietēm, kuras atmaskoja un gāza no troņa tās vadītāju. Režisora Džeja Rouča filmā redzēsiet izcilās aktrises Nikolu Kidmenu, Šarlīzi Teronu un Margo Robiju, kā arī veterānu Džonu Litgovu. Terona un Robija par savu darbu tika pie "Oskara" nominācijām, kā arī filma ieguva ASV Kinoakadēmijas balvu par labāko grimu un matu sakārtojumu.

Kā saka Robija, filma ir “politisks trilleris, bet īsti nemaz nav par politiku”. “Tā tomēr ir par cilvēkiem, kas apvieno spēkus, lai no gāztu ietekmīgu cilvēku, kas nelietīgi izmanto savu varu,” savu viedokli pauž aktrise, kas spriedusi, ka filma būs izdevusies jau tad, kad uzzinājusi -  scenāriju rakstīs Čārlzs Rendolfs. “Viņš un Džejs bija visu pamatīgi izpētījuši, vienlaikus lielu uzmanību pievēršot arī cilvēciskajām attiecībām un uzvedībai,” bilst Robija. “Es sāku scenāriju lasīt kā aktrise, zinot, ka darbu, visticamāk, pieņemšu, jo tā būs fantastiska loma. Bet beidzu to lasīt jau kā es pati. Un sapratu – šādām darbam ir jātop, tādā es vēlos piedalīties, tas ir ļoti svarīgi.”

Lūkojiet filmu ŠEIT - "Shortcut Premiere" angļu vai krievu valodā ar latviešu vai krievu valodā.