foto: DPPA/Sipa USA/ Vida Press
Hercogienes Meganas pēdējais vēstījums tautai, pametot karalisko dzīvi, ir tiešām aizkustinošs
Megana Mārkla.
Slavenības
2020. gada 2. aprīlis, 07:00

Hercogienes Meganas pēdējais vēstījums tautai, pametot karalisko dzīvi, ir tiešām aizkustinošs

Jauns.lv

Saseksas hercogiene Megana vēl pēdējo reizi izmantojusi “Sussex Royal” kontu instagramā, lai nodotu savu pēdējo vēstījumu, pirms abi ar vīru princi Hariju atver jaunu savas dzīves lappusi, oficiāli esot prom no karaļnama. Sākot ar šā gada 1. aprīli sākusies viņu kā “parastu” cilvēku dzīve.

foto: Vida Press

Pēdējā ierakstā, ko Megana vēl veikusi kā britu karaļnama pārstāve, viņa veltījusi sirsnīgus vārdus sabiedrībai. 31. marts bija pēdējā diena, kad Saseksas hercogu pāris vēl skaitījās daļa no britu karaļnama. Sākot ar 1. aprīli viņi atvēruši jaunu savas dzīves lappusi, ko pāris kopā ar dēlu Ārčiju uzsāk, dzīvojot Losandželosā.

Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon
12

Karaliskās dzīves pēdējā vakarā pāris savā “Instagram” kontā padalījies ar saldsērīgu vēstījumu. Laikā, kad pasaule runā tikai par vienu, proti, koronavīrusu, arī  Saseksas hercogu pāris saviem 11,3 miljoniem sekotāju veltījis vārdus saistībā ar šo tēmu. Harijs un Megana mudinājuši cilvēkus “vairāk parūpēties pašiem par sevi un vienam par otru”.

Savu novēlējumu pāris papildinājis ar fotogrāfiju, kur izteikta pateicība sabiedrībai: “Paldies par atbalstu, iedvesmu un kopīgo ticību labajam pasaulē.”

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

gallery icon
19

Megana un Harijs šos vārdus papildinājuši ar komentāru: “Kā mēs visi to izjūtam, pasaule šajā brīdī šķiet īpaši trausla.”

foto: BACKGRID/All Over Press/ Vida Press

“Taču mēs esam pārliecināti, ka ikvienam cilvēkam ir potenciāls un iespēja ko mainīt – kā mēs to redzam visā pasaulē, mūsu ģimenēs, mūsu sabiedrībā un tajos cilvēkos, kuri strādā pirmajās līnijās – kopā mēs varam viens otru uzmundrināt.”

Hercogiene Megana un princis Harijs Londonā 2020. gada 5. martā

gallery icon
20

“Šobrīd vissvarīgākā ir ikviena veselība un labklājība visā pasaulē. Atbildes meklējumi tik daudziem jautājumiem, kas radušies šīs pandēmijas rezultātā.” Pāris paudis cerību, ka tad, kad būsim sapratuši, kā dzīvot šajā jaunajā pasaulē, kurā mainās visi līdzšinējie paradumi, mēs iemācīsimies, kā pilnvērtīgi funkcionēt arī turpmāk un spēsim sniegt savu ieguldījumu.

foto: MEGA / Vida Press

Megana un Harijs arīdzan norādījuši, lai gan viņus tik bieži vairs neredzēsim, darbs nekur nav pazudis un viņi turpinās savus aizsāktos projektus labdarībā.

Princis Harijs un Megana Mārkla roku rokā

gallery icon
14

Savu vēstījumu pāris parakstījis vienkārši, bez jebkādiem tituliem. Tikai kā “Harijs un Megana”.

foto: James Whatling / MEGA / Vida Press