Cilvēki pašizolācijas laikā paši griež sev matus. Lūk, rezultāts

gallery icon
8
Trakā pasaule
2020. gada 30. marts, 06:19

Garlaicības mākti cilvēki pašizolācijā rada sev jaunas frizūras. Bet sanāk tā, kā sanāk…

Jauns.lv

Jāsēž mājās, ar draugiem tikties nedrīkst. Ievērojot pašizolāciju vai karantīnu, tagad pasaulē daudzus cilvēkus māc garlaicība, tāpēc katrs izklaidē sevi, kā māk. Par interneta hitu kļuvusi jaunu frizūru tapšana no sērijas “dari to pats”.

Popzvaigzne Pinka nesen kā savā “Instagram” kontā publiskojusi video, kurā atrāda jauno frizūru. Ideja jaunajai “zēngalviņai” realizēta pēc nīkšanas pašizolācijā un… iedzeršanas.

View this post on Instagram

Quarantine diaries

A post shared by P!NK (@pink) on

Taču amerikāņu mūzikas zvaigzne nav vienīgā, kas šobrīd izklaidējas, radot sev vai tuviniekiem jaunas frizūras.

22 gadus vecā Lara nolēmusi mazliet uzlabot savu ponijmatu izskatu. Viņa matus nedaudz samitrinājusi pirms griešanas, taču galarezultāts nav sanācis tāds, kā cerēts. Glītas taisnas matu griezuma līnijas vietā Larai sanācis “kā pa kalniem” efekts.

foto: The Tab / SWNS / Scanpix

Šis gan nav tas bēdīgākais rezultāts.

20 gadus vecajam Metam gribējās izveidot šobrīd vīriešu matu frizūru modē tik iecienīto “skin fade” griezuma efektu, taču viņš pārvērtēja savas spējas. Tā vietā sanāca pilnīgi gludi izskūts pakausis un kā ar nazi nogriezta līnija, kur sākas mati.

foto: The Tab / SWNS / Scanpix

22 gadus vecajam Tomijam kāds ļoti vēlējās palīdzēt ar frizūru, abos sānos radot “skin fade” efektu ar satušētu matu pāreju sānos (fade), taču čiks vien iznāca. Labi, ka mati nav zobi – ataugs.

foto: The Tab / SWNS / Scanpix

23 vecais Harijs par savu jauno frizūru spiests atzīt: “Es pats sev izveidoju “bļodiņas”  griezumu, kad biju izbalinājis matus. Lai cik apšaubāms tas sanāca, man tomēr izdevās frizūru padarīt stilīgu. Taču šoreiz ir pavisam citādi. Tagad burtiskā nozīmē izskatās, ka man uz galvas ir vāciņš.”

foto: The Tab / SWNS / Scanpix

Šo jauno "frizūru izaicinājumu" pamanījuši arī latvieši.

"Vakarnakt tapa šis mākslas darbs uz manas galvas," tā savu jauno sasuku komentē "Draugiem Group" runasvīrs Jānis Palkavnieks.