TV
2020. gada 26. marts, 21:07

Jaunā nedēļa šovā “Lauku sēta” pārsteidz ar negaidītiem pavērsieniem

Jauns.lv

Jaunā nedēļa TV3 šovā “Lauku sēta” pārsteidz ar negaidītiem pavērsieniem – šovu pamet divi dalībnieki.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Nonākot uz izbalsošanas sola un zaudējot izturības spēlē, šovu pamet Ingus, savukārt veselības stāvokļa dēļ no cīņas priekšlaicīgi izstājas viens no šova līderiem - tētis Armands - un viņa vietā spēlē atgriežas skandalozā Līga Eglīte, kas dalībniekiem ir sagatavojusi vairākus pārsteigumus.

Ieskats šova "Lauku sēta" jaunākajā sērijā

Ieskats šova "Lauku sēta" 2020. gada 26. marta sērijā.

gallery icon
44

Šonedēļ dalībniekiem tika uzdoti pļaušanas un ravēšanas darbi, kā arī rīta agrumā bija jādodas lasīt un jāpagatavo vietējā delikatese - Ezeres vīngliemeži. Par pļaušanas darbu vadītāju tika iecelta Dace, bet ravēšanu vadīja brālis Armands. Ravēšanas darbi sākas raiti, bet meitenes nebija apmierinātas, ka puiši uzdrošinās atpūsties un sauļoties, kamēr meitenēs strādā vaiga sviedros. Viens no slinkotājiem ir tētis Armands, kurš iepriekšējās nedēļās pārvērtējis savus spēkus smagajos darbos un sabendējis muguru. Bet citi puiši izmanto izdevību pagulēt un atpūsties kopā ar viņu.

Nedēļas lielākais izaicinājums izrādās vīngliemežu lasīšana un pagatavošana. Agrā rīta agrumā katram dalībniekiem tiek dots uzdevums - salasīt, iztīrīt un pagatavot šo delikatesi pēc labākajām restorānu tradīcijām! Daudziem šis process šķita šķebinošs, bet dienas beigās saimniece un Jānis Rāzna varēja nogaršot piecus vīngliemežu ēdienus. Saimniece novērtēja ēdienus kā gardus, par labākajiem izvirzot pavāru Jāņa un Normunda gatavoto vīngliemežu zupu. Paši dalībnieki, nogaršojot gliemežus, rīstījās no nepatikas, atzīstot, ka nav raduši pie tik smalkām garšu niansēm.

Ar nedēļas pamatdarbiem pļaušanu un ravēšanu dalībniekiem pa galam neveicās, jo darbu vadītāji - Dace un brālis Armands - nevarēja savā starpā sadalīt darbus, mēģinot viens otru iegāzt  visdažādākos veidos. Dace nepastāsta Armandam, kuras dārza daļas ir jāravē, bet Armands pārmet Dacei, ka viņa uztraucas tikai par saviem pļaušanas darbiem. Turklāt tēta Armanda veselības stāvoklis neuzlabojās, tādēļ šovu nācās pamest vienam no līderiem, par ko daži, protams, ka spēja vien priecāties.

Arī nedēļas noslēgumā kašķi nekļuva klusāki un strīdam uguni pielēja arī Ingus, kurš atteicās klausīt Daces norādījumiem. Dace lika Ingum iztīrīt komposta kaudzi, kur cita starpā, tiek izliets arī dalībnieku naktspodiņu saturs. Ingus, uztverot to kā lielu pazemojumu un trīsstāvīgiem vārdiem skanot, mēģina ar Daci atrisināt savas attiecības. Ingus izrādījās daiļrunīgāks savos apvainojumos, tādēļ Dace jau sāka kravāt mantas, lai dotos prom no "Lauku sētas", tomēr šova vadītājs Jānis Rāzna spēja abus samierināt, jo zaudēt vēl vienu dalībnieku būtu pārāk riskanti.

Nedēļas noslēgumā saimniece novērtēja, ka nedēļas galvenie darbi - pļaušana un ravēšana - ir pabeigti vien par 60 procentiem. Kā čaklāko nosaucot latgaļu mēlē runājošo Līgu, bet sliņķa negodu izpelnās ravēšanas darbu vadītājs Armands. Dalībnieku balsojumā uz sliņķu / izbalsoto sola blakus brālim Armandam tika sēdināts Ingus. Abi puiši cīnījās Jāņa uzdevumā, šoreiz - turēt izstieptās rokās spaini ar zemi un ziediem. Ingus zaudē un pamet spēli. Bet dalībniekus izbalsošanas noslēgumā sagaidīja pārsteigums. Tā kā tētis Armands ir pametis šovu veselības problēmu dēļ, šovā viņa vietu ieņem iepriekšējais pirms viņa izbalsotais dalībnieks un tā ir - ... Eglīte. Par šādu pavērsienu priecīgs nebija neviens...

Kā dalībnieki sadzīvos ar skandalozās Līgas atgriešanos? Skaties jau nākamceturtdien kanālā TV3 plkst. 21.55!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās