Slavenības
2020. gada 27. marts, 06:54

Mailīnai Klāsai pašizolācijas laikā esot tik daudz seksa, ka, iespējams, jau pieteicies ceturtais bērns

Jauns.lv

Britu TV personība, pianiste, modele un bijusī grupas “Hear’Say” dziedātāja Mailīna Klāsa (41) devusi mājienu, ka pašizolācija mājās kopā ar draugu Saimonu Motsonu (46) pēc kāda laika varētu vainagoties ar ģimenes pieaugumu.

Mūziķe Mailīna Klāsa un reklāmas speciālists Saimons Motsons ir kopā četrus gadus, viņiem ir kopīgs dēls Apollo. Milēnai ir arī divas meitas no iepriekšējām attiecībām. 

View this post on Instagram

My Mini Mozart

A post shared by myleeneklass (@myleeneklass) on

TV personības fani nebūs pārsteigti, ja pēc pandēmijas beigām pāris kļūs par ceturtā bērna vecākiem. Mailīna vaļsirdīgi pastāstījusi, kā pašizolācijas laikā aiz slēgtām durvīm abi ar mīļoto vīrieti īsina laiku. Portālam “Sun Online” viņa atzinusi: “Sekos vai nu šķiršanās bums vai bēbīšu bums – man ir pazīstama laba vecmāte un advokāts jebkuram no šiem scenārijiem.”

Mailīna no faniem neslēpj, ka pašizolācijas laikā abi ar partneri bieži nododas intīmiem priekiem. Pa dienu trīs bērnu mamma interneta tiešraidēs vada mūzikas kursu visiem tiem, kurus šajā baiļu un nenoteiktības laikā māc garlaicība un kas ar prieku apgūst kaut ko jaunu.

Klāsa ir ne tikai bijusī popgrupas “Hear’Say” dziedātāja, bet arī profesionāla pianiste. Viņa apguvusi arī arfas un vijoles spēli.

Mailīna aicina mūzikas mīļotājus savos grafikos rezervēt laiku pirmdienās, trešdienās un piektdienās, kad viņa pasniedz internetā bezmaksas nodarbības. Pirmdienās pulksten 10 no rīta notiek mūzikas stunda, uz kuru “līdzi jāņem” panna un koka karote. Trešdienās pulksten 18.30 Mailīna māca šūpuļdziesmas. Jaunie vecāki aicināti pie datora sēsties kopā ar savu vēl neiemigušo bērnu. Savukārt piektdienās desmitos no rīta vienīgais, kas būs nepieciešams – tās būs pašu rokas, jo vajadzēs daudz plaukšķināt. Tā savā “Instagram” kontā informē mūziķe. Viņa turpat ievietojusi arī norādi uz savu “YouTube” kanālu, kurā var sekot līdzi viņas vadītajām nodarbībām.

“Esmu tik lepna, ka varu palīdzēt mācīt šajā pārbaudījumu laikā. Jums nav nepieciešams būt mūzikas instrumenta īpašniekam, lai piedalīties (es izstrādāšu stundas arī tiem, kuri spēlē instrumentu),” paskaidrojusi Mailīna.

Vadot pirmo nodarbību no savas mājas virtuves, Klāsa palīgā aicinājusi arī meitas Hīrovu un Āvu.

View this post on Instagram

Music has always been seen as one of the ‘softer subjects’ but now, it’s what seems to be soothing people’s minds and souls. I am at home with my own children continuing their music lessons as I’ve been teaching them since they were 4yo. Ava’s first job was filming a music video which she absolutley loved doing with the legendary pianist @Lang Lang. Our first public performance together as a three was for HRH Prince Charles with Andrew Lloyd Webber sitting watching on the same stage. (Ava and I were terrified, Hero was more interested in the Danish pastries!). I only tell you this as for a self made girl from Norfolk, not the big city, with dreams and aspirations to do something with music in my life, to know the doors music has opened for me, the enjoyment and passion I get from it, the friends I’ve made and the opportunities it’s given me to work with my idols and see the world, it’s a testament to the power of music fullstop. Now to have my children (and step children) be able to enjoy it and to see the way their minds and hearts benefit from it, as a mother, that’s something that makes me supremely proud. So let’s pass on the love. For the foreseeable future, let me teach your children music. We’ll look at rhythms, how to read music, make instruments and just have fun. One less lesson for you to worry about and it’s FREE and (hopefully) enjoyable!!! Subscribe to my new you tube channel, Myleene’s music Klass...the time table is in the last pic. We may even discover the next mini Mozart or Elton. Link in BIO Ps. As for the lullabies, I thought, I’m playing for my baby, he loves it so much, let’s bring more to the party.

A post shared by myleeneklass (@myleeneklass) on