Slavenības
2020. gada 21. marts, 08:31

Kortnija Kardašjana citē fragmentu no Bībeles, kurā teikts, ka Dievs sodīs cilvēkus ar “epidēmiju”

Jauns.lv

Slavenā Kardašjanu klana pārstāve realitātes šova zvaigzne Kortnija Kardašjana ir pārliecināta, ka pasauli pārņēmusī koronavīrusa epidēmija ir Dieva sods par “ļaunu” uzvedību.

Kortnija Kardašjana (40) savā “Instagram” stāstu sadaļā un “Twitter” blogā izcēlusi teksta fragmentu no Bībeles, ko pārfotografējusī, iekrāsojusi un ar sarkaniem burtiem klāt pierakstījusi “Pievērsiet uzmanību, bērni”.

Citātā no 2. Laiku grāmatas 7. nodaļas Kortnija akcentējusi sekojošus vārdus:

“Redzi, kad Es aizslēgšu debesis, ka lietus nelīs, vai kad Es pavēlēšu siseņiem, lai viņi noēd zemi, vai ja Es sūtīšu mēri Savai tautai, un Mana tauta, kas ir pēc Mana Vārda nosaukta, tad pazemosies un pielūgs un meklēs Manu vaigu, un atgriezīsies no saviem ļaunajiem ceļiem, tad Es viņus no debesīm uzklausīšu un piedošu viņu grēkus, un dziedināšu viņu zemi.”

Tā vien šķiet, ka Kortnijai Kardašjanai šobrīd koronavīrusa saistībā ir tuvas vairākas teorijas un iespējamie izskaidrojumi. Viņa sociālajos tīklos arīdzan dalījusies ar citātu no pašpasludinātās gaišreģes Silvijas Braunas 2008. gadā izdotās grāmatas “End of Days”, kurā autore pareģo, ka 2020. gadā pasauli pārņems epidēmija, kas skars cilvēka plaušas un kurai medicīnā vēl nebūs izgudrotas zāles.

Kortnijas populārākā māsa Kima Kardašjana padalījusies ar šo ekrānuzņēmumu no grāmatas, ko ģimenes grupas čatā publiskojusi vecākā māsa.

foto: Twitter

Brauna, kas mūžībā devusies 2013. gadā, šajā grāmatā raksta: “Aptuveni 2020. gadā visā pasaulē izplatīsies smaga pneimonijai līdzīga slimība, kas skars plaušas un bronhus, un nepakļausies nevienai ārstēšanas metodei.”

“Neizskaidrojamāks par pašu slimību būs fakts, ka tā pēkšņi pazudīs, tikpat strauji kā atnākusi, atkal atgriezīsies pēc desmit gadiem, un tad izzudīs pilnībā.”

Kortnija pandēmijas draudus uztver ļoti nopietni. Viņa savā dzīvesstila blogā “Poosh” padalījusies ar tādiem ierakstiem kā “Ko darīt, kad esi sociāli distancējies” un “Trīs metodes, kā nomierināt savu nervu sistēmu”.

Trīs bērnu mamma šobrīd nenododas nekādām sociālām aktivitātēm, kopš Baltā nama koronavīrusa eksperts doktors Entonijs Fosi norādījis, ka ir iespējama pilnīga ASV slēgšana un brīdinājis, ka krīze ilgs divus mēnešus.

Kortnija saviem faniem sociālajos tīklos pastāstījusi, ka šo laiku pavadīs savās mājās Kalabasā, Kalifornijā.