foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Toma Henksa māsa atzīst, ka brālim “nav spoži” pēc saslimšanas ar koronavīrusu
Toms Henkss ar sievu Ritu Vilsoni "Zelta globusa" balvu ceremonijas vakarā šā gada janvārī.
Slavenības
2020. gada 19. marts, 19:22

Toma Henksa māsa atzīst, ka brālim “nav spoži” pēc saslimšanas ar koronavīrusu

Jauns.lv

Holivudas aktiera Toma Henksa māsa pastāstījusi, kā brālim klājas pēc koronavīrusa diagnosticēšanas un atzinusi, ka “nav spoži”.

Filmas “Forests Gamps” zvaigzne bija pirmā slavenība Holivudā, kas paziņoja par saslimšanu ar Covid-19. Ar jauno koronavīrusu inficējušies abi ar sievu Ritu Vilsoni, atrodoties Austrālijā, kur bijis uzsākts darbs pie biogrāfiskas filmas par rokenrola karali Elvisu Presliju.

Kopš publiskā paziņojuma par saslimšanu aktieru pāris cenšas regulāri informēt fanus, kā viņiem sokas atlabšanu, kā arī savos ierakstos sociālajos tīklos allaž pauž pozitīvu attieksmi.

Taču Toma māsa Sandra Henksa Benoitona atgādinājusi visiem, ka viņas slavenais brālis, “Oskara” balvas laureāts ir dzīvs cilvēks un viņam neklājas viegli.

“Esmu sazinājusies ar brāli. Viņam nav spoži, taču var iztikt. Vai jūtos šokēta? Nē. Viņš ir aktieris, viņš nav dievs, taču medicīniskā aprūpe Austrālijā ir ļoti laba,” Sandra norādījusi portālam “Mail Online”.

Sandra ar ģimeni 2016. gadā pārcēlās uz dzīvi Itālijā un šobrīd atrodas valstī, kas ir jaunā koronavīrusa “karstākais punkts” Eiropā. Līdz ceturtdienas pēcpusdienai šajā zemē apstiprināti vairāk nekā 35 000 Covid-19 saslimšanu un reģistrēti nepilni 3 000 nāves gadījumu.

Henksa māsa ļāvusi noprast, ka viņas ģimenē ar veselību visiem viss pagaidām ir labi.

Aktieris Toms Henkss un viņa sieva Rita Vilsone (abiem 63) par savu saslimšanu publiski paziņoja 12. martā.

xPiecas dienas vēlāk aktiera dēls Čets Henkss paziņojis, ka vecāki izrakstīti no slimnīcas Austrālijā. Pāris atrodas mājās un ievēro pašizolācijas režīmu.

"Viņi jūtas krietni labāk, un tas ir atvieglojums," sociālajā tīklā “Instagram” publicētā video sacīja Čets Henkss, vienlaikus vēlot visu to labāku citiem, kurus skāris vīruss.

Stāstot par saslimšanas simptomiem Toms Henkss norādījis, ka viņiem veiktas pārbaudes pēc tam, kad abiem ar sievu parādījies nogurums un saaukstēšanās simptomi: drudzis un kaulu laušana.