Aktrise Olga Kuriļenko

gallery icon
Slavenības
2020. gada 16. marts, 15:40

Bonda meitenei Olgai Kuriļenko konstatēts koronavīruss

Jauns.lv

Ukraiņu izcelsmes aktrise ar Francijas pilsonību Olga Kuriļenko filmā “Mierinājums kvants” (“Quantum of Solace”) atveidoja Bonda meiteni. Tagad viņa uzturas mājas karantīnā, jo analīzes apstiprinājušas saslimšanu ar koronavīrusu.

foto: ddp images / Steffens/ Vida Press
Olga Kuriļenko un Daniels Kreigs.

Bijusī Bonda meitenes atveidotāja Olga Kuriļenko par sev diagnosticēto koronavīrusu pati personīgi paziņojusi savā “Instagram” blogā.

40 gadus vecajai aktrisei, kura 2008. gadā atveidoja Kamillu Montesu Džeimsa Bonda filmā “Mierinājums kvants”, koronavīruss konstatēts pēc tam, kad viņa “aptuveni nedēļu jutusies slima”. Olgai bijis drudzis un nespēks.

Aktrise šobrīd atrodas pašizolācijā savās mājās un “Instagram” blogā publiskojusi attēlu ar aizvērtu logu. “Ieslēgta mājās,” pie fotogrāfijas pierakstījusi Kuriļenko.

“Drudzis un nogurums ir mani galvenie simptomi. Rūpējieties par sevi un uztveriet to nopietni!” – lūgusi aktrise.

Filmā “Mierinājums kvants” Olga Kuriļenko atveidoja bolīviešu slepeno aģenti Kamillu Montesu un, gatavojoties lomai, centās apgūt nepieciešamo akcentu.

foto: ©MGM/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Olga Kuriļenko un Daniels Kreigs Džeimsa Bonda franšīzes ekranizējumā "Mierinājuma kvants".

Olga ir dzimusi bijušajā Ukrainā (tolaik Padomju Savienībā), bet 2001. gadā ieguvusi Francijas pilsonību. Savu vēstījumu sociālajos tīklos aktrise uzrakstījusi angliski un kirilicā.

Presē izskan apgalvojumi, ka Olga aptuveni desmit gadus mitinoties Londonā, taču aktrise nav atklājusi, kur šobrīd uzturas karantīnā.

“Lai mazinātu temperatūru man ieteica lietot paracetamolu, ko es arī daru. Tas arī viss. Neko vairāk nevar darīt. Protams, es joprojām lietoju vitamīnus. Bet imunitātes stiprināšanai ēdu ķiplokus. Es dzeru ūdeni. Saspaidu citrona šķēlītes ūdenī. Tas arī viss.”

Kuriļenko diagnoze sekojusi dažas dienas pēc tam, kad Toms Henkss ar sievu Ritu Vilsoni paziņoja par sev konstatēto koronavīrusu. Viņi ir pirmās Holivudas zvaigznes, kas saslimuši ar šo slimību.

Saskaņā ar “The Hollywood Reporter” ziņām, Kuriļenko nesen beigusi darbu pie filmas “The Bay Of Silence”.

foto: ©Focus Features/courtesy Everett Collect / Everett Collection/ Vida Press
Olga Kuriļenko un Rovans Atkinsons filmā "Džonijs Anglis 3".

2018. gadā viņa nofilmējusies kopā ar Rovanu Atkinsonu filmā “Džonijs Anglis 3” (“Johnny English Strikes Again”).

foto: Brett D. Cove / SplashNews.com/ Vida Press
Olga Kuriļenko un Rovans Atkinsons filmas "Džonijs Anglis 3" pirmizrādes vakarā.

Kuriļenko popularitāti iemantoja kā modele. Viņu 13 gadu vecumā Maskavā ievēroja talantu aģenti.

2000. gadā Kuriļenko apprecējās ar franču modes fotogrāfu Sedriku van Molu, taču četrus gadus vēlāk pāris izšķīrās. 2006. gadā Olga apprecējās ar amerikāņu mobilo tālruņu aksesuāru biznesa īpašnieku Demjenu Gabrielu. Gadu vēlāk laulība tika šķirta. 2009. gadā aktrise pārcēlās uz dzīvi Londonā.

foto: Antonio Barros / SplashNews.com/ Vida Press
Olga karjeru sāka 13 gadu vecumā kā modele.

Kuriļenko un viņas bijušajam draugam britu žurnālistam un aktierim Maksam Benitsam ir kopīgs dēls Aleksandrs Makss Horatio, kurš pasaulē nācis 2015. gada 3. oktobrī.