Slavenības
2020. gada 12. marts, 06:59

Brigita Nīlsena paziņo, ka apzināti inficētos ar koronavīrusu, ja viņai par to labi samaksātu

Jauns.lv

Laikā, kad pasaule cenšas darīt visu iespējamo, lai apkarotu koronavīrusa uzliesmojumu, modele un aktrise Brigita Nīlsena (56) izteikusies, ka būtu apzināti gatava inficēties, ja par to labi samaksātu.

Brigita Nīlsena ar 15 gadus jaunāko vīru

gallery icon

Brigita Nīlsena nesen viesojusies šovā “The Talk”, kur runājusi arī par šobrīd pasaulē aktuālāko tematu – koronavīrusu. Aktrise izteikusi savas pārdomas par medicīnisko pētījumu kompāniju “Hvivo” Londonā, kas meklē brīvprātīgos koronavīrusa vakcīnas testēšanai. Kompānija katram no šiem cilvēkiem sola 4500 dolāru lielu atlīdzību. Lai pārbaudītu vakcīnas efektivitāti, brīvprātīgajiem apzināti injicēs šo vīrusu.

Brigita Nīlsena aizvadīto gadu laikā

gallery icon

“Ja man tagad būtu 20 gadi un laba veselība, es pavisam noteikti piekristu būt par izmēģinājuma trusīti,” apliecinājusi Nīlsena.

“Divdesmit gadu vecumā man būtu ļoti nepieciešama šī nauda. Turklāt man ir sajūta, ja ir lemts dabūt šo infekciju, tad vislabāk, ja esi ārstu uzraudzībā.”

Sarunu šova vadītāja, aktrise un dziedātāja Marija Osmonda pievienojusies Nīlsenas viedoklim: “Es arī tam piekristu 20 gadu vecumā. Es to darītu, lai palīdzētu citiem cilvēkiem.”

foto: ddp/ INSTAR / Vida Press
Marija Osmonda.

Sociālajos tīklos cilvēku domas dalās par Nīlsenas un Osmondas atzīšanos, ka labprātīgi inficētos, ja būtu jaunas un viņām par to labi atlīdzinātu naudas izteiksmē.

“Nekādā ziņā,” tviterī raksta viena no šova skatītājām.

“Pārāk maz. Es kā minimums prasītu 100 000 dolāru,” raksta otrs.

Turpretī citi atzinušies, ka arī viņuprāt piedāvājums nešķiet slikts.

“Par 4 500 es būtu gatavs pieņemt koronu. Laba naudiņa, turklāt neesmu ne vājš, ne vecs, tā, ka viss būtu labi.”

“4500 ir dāsns piedāvājums par to, ko tu visticamāk tāpat dabūsi. Piedevām, ja tu būsi viņu izmēģinājuma trusītis, tu iegūsi imunitāti no jau esošā koronavīrusa.”