foto: SplashNews.com/ Vida Press
“Gaidāmā Džeimsa Bonda filma būs mana pēdējā,” – paziņo Daniels Kreigs pēc baumām, ka viņš “nespējot aiziet”
Daniels Kreigs piekto reizi Džeimsa Bonda lomā.
Slavenības
2020. gada 10. marts, 12:07

“Gaidāmā Džeimsa Bonda filma būs mana pēdējā,” – paziņo Daniels Kreigs pēc baumām, ka viņš “nespējot aiziet”

Jauns.lv

Aktieris Daniels Kreigs (52) apstiprinājis, ka novembrī uz ekrāniem gaidāmā Džeimsa Bonda filma “No Time To Die” būšot pēdējā, kur viņš iejūtas leģendārā aģenta 007 tēlā. Šī būs piektā reize, kad Kreigs atveidos Bondu. Viņš neplānojot pievienoties Šonam Konerijam, kura filmogrāfijā ir sešas Bonda filmas.

Daniels Kreigs aģenta Džeimsa Bonda lomā

Daniels Kreigs aģenta Džeimsa Bonda lomā.

gallery icon
32

Britu aktieris Daniels Kreigs apstiprinājis, ka nākamā Džeimsa Bonda filma būs pēdējā, kurā viņš atveidos slaveno aģentu. Aktieris sniedzis šādu komentāru pēc tam, kad izskanējušas baumas, ka viņš “nespējot aiziet” no lomas.

Džeimsu Bondu atveidojuši:

gallery icon
6

Pēc piecu gadu ilga klusuma perioda Daniels Kreigs esot vēl pēdējo reizi gatavs atgriezties uz ekrāniem leģendārā Džeimsa Bonda tēlā. Novembrī gaidāmais ekranizējums “No Time To Die” būs piektā Bonda filma Daniela Kreiga karjerā.

Bonds noveco ar šiku

gallery icon
5

Aktieris noliedzis runas par to, ka viņš būtu atvērts vēl vienai Bonda filmai, lai varētu sacensties ar Šonu Koneriju, kura filmogrāfijā ir sešas aģenta 007 filmas.

Daniels Kreigs aģenta 007 lomā

gallery icon
16

Viesojoties TV šovā “Saturday Night Live” 52 gadus vecais Kreigs apstiprinājis: “Šī Džeimsa Bonda filma būs mana pēdējā Taču tā būs pati labākā. Jo ar mums būs Fēbe Volere-Bridža no “Fleabag”, kas palīdzēs ar dialogiem.”

foto: NBC / BACKGRID/ Vida Press

Kreigs gan arī pajokojis, norādot: “Tik ļoti atšķirīga jau filma nebūs. Laiku pa laikam es pagriezīšos pret kameru un pateikšu – ‘Mans vārds ir Bonds, Džeimss Bonds’.”

Datorgrafiķi joko par nākamo Bondu

gallery icon
15

Daniela Kreiga atzīšanās par pēdējo filmu nākusi laikā, kad klīst runas, ka aktieris savai marketinga komandai speciāli lūdzis, reklamējot jaunāko filmu, nelikt akcentu uz to, ka šī ir pēdējā reize, kad redzam viņu aģenta 007 lomā.

Daniels Kreigs dodas uz interviju

Atšķirībā no sava ekrāna varoņa, Kreigs nesteidzas piekrāsot sirmās matu saknes un ikdienā nestaigā tērpties uzvalkā. Džeimsam Bondam nav problēmu ...

gallery icon
12

Atgādināsim, ka arī iepriekš aktieris zvērējis, ka Bonda lomai ir pielikts punkts un viņš šajā tēlā vairs neatgriezīsies.

“Nedomāju, ka šī būs viņa pēdējā Bonda filma, pat par spīti apgalvojumiem,” laikrakstam “The Sun” izteicies kāds vārdā nenosaukts paziņa. “Viņš to pašu teica arī pirms četriem gadiem. Pēc tam, kad uz ekrāniem iznāca filma “Spektrs”. Viņš publiski un skaļi pateica, ka viss – Bonda atveidošanai pielikts punkts. Bet tad pagāja laiks un atklājās, ka tā vis nav.” Paziņa izteicies, ka Kreigs gluži vienkārši vēl neesot gatavs šo lomu atdot kādam citam aktierim.

Daniels Kreigs nopērk sev dārgu mašīnu, bet pārvietojas kājām

gallery icon
7

“Viss ir atkarīgs no tā, kā filmu “No Time To Die” uztvers skatītāji, un vai tā tiešām kļūs par visu laiku ienesīgāko šīs franšīzes darbu,” prāto paziņa. “Ja tā notiks, domāju, ka Daniels piekritīs vēl vienai filmai. Tieši tāpēc viņš lūdza, lai šo filmu neizreklamē, kā viņa pēdējo.”

Pati pirmā Bonda meitene Junisa Geisone (1928-2018)

90 gadu vecumā 8.jūnijā mirusi aktrise Junisa Geisone, kuru pasaule pazina kā pašu pirmo Džeimsa Bonda meiteni - viņa spēlēja ...

gallery icon
27

Sākotnēji filmas “No Time To Die” pirmizrāde bija plānota šā gada aprīlī, taču mārketinga apsvērumu dēļ faniem to būs pusgadu vēl jāpagaida. Uz ekrāniem tā nonāks novembrī.

foto: SplashNews.com/ Vida Press

Aizvien nepārspēts ir aktieris Rodžers Mūrs, kurš aģentu 007 atveidoja septiņās filmās. Taču Danielam Kreigam jau pieder rekords, kā aktierim, kas visilgāko laika posmu – 15 gadus – bijis saistīts ar Džeimsa Bonda lomu. Pirmo reizi leģendāro aģentu Kreigs atveidoja filmā “Kazino Royale” (2006), darbs pie kuras sākās 2005. gadā.

Rodžers Mūrs Džeimsa Bonda lomā

89 gadu vecumā mūžībā aizgājis britu aktieris Rodžers Mūrs, kurš 70. un 80.gados tēloja Džeimsu Bondu

gallery icon
15