Slavenības
2020. gada 8. marts, 13:31

Timmas draudzene Sedokova bez krūštura samulsina pazīstamu Krievijas šovmeni

Jauns.lv

37 gadus vecā ukraiņu dziedātāja Anna Sedokova pirmo reizi apmeklējusi Krievijā ļoti populāro TV šovu “Vakara Urgants” ("Вечерний Ургант"). 41 gadus vecais TV šovmenis Ivans Urgants raidījuma laikā mazliet mulsa un brīdināja popzvaigzni, lai viņa atturas no riskantām kustībām.

foto: instagram.com/annasedokova/

Grupas “ViaGra” bijusī soliste un Latvijas basketbola izlases spēlētāja Jāņa Timmas mīļotā sieviete kļuva par īstu šova zvaigzni. Anna īpašajam gadījumam par godu bija izvēlējusies izaicinošu tērpu. Dziedātāja bija uzvilkusi ļoti atklātu leopardraksta kleitu, un zem tās nebija krūštura.

To zinādama, Timmas draudzene temperamentīgi žestikulēja ar rokām, un viņas dekoltē kļuva vēl izaicinošāks, samulsinot raidījuma vadītāju.

foto: instagram.com/annasedokova/
foto: instagram.com/annasedokova/

"Ak Dievs, cik ilgi es to gaidīju! - sacīja Sedokova, apsēzdamās uz viesu dīvāniņa un uzsvērti žestikulēdama. "Ja iespējams, neceliet augšā rokas," - Urgants viņai sacīja. "Labi, necelšu. Es atvainojos," viņa apsolīja. Taču pārraides laikā Anna periodiski turpināja aktīvi kustēties, izrādot savu iespaidīgo dekoltē.

foto: instagram.com/annasedokova/

Urgants popzvaigznei atklāja, ka seko viņas ierakstiem Instagramā. "Vai jūs spiežat "Like" maniem ierakstiem," uzreiz painteresējās Anna. "Reizi pa reizei," atbildēja Ivans, "mums ir kolektīvais "Like" no visa raidījuma."

Pārraidē Anna pastāstīja arī par savu bērnību. “Es esmu meitene, kura pastāvīgi iekuļas kādās ļoti stulbās situācijās,” atzinās hita "Sārtās lūpas" („Алые губы“) izpildītāja. "Es esmu no ļoti vienkāršas un nabadzīgas ģimenes. Zini, ir guļamrajoni pilsētas nomalē. Kur tu baidies ieiet kāpņu telpā, tur vienmēr ir izdegusi spuldze, kur tu pārkāp pāri šļircei un galvenais - uzskriet līdz sestajam stāvam.”

Sedokovas mamma strādājusi par mūzikas un angļu valodas skolotāju. Kad Annai apritēja pieci gadi, tēvs pameta ģimeni. “Es esmu no vienkāršas ģimenes, kur vecāki šķīrušies,” sacīja dziedātāja, "un galvenais gardums mums bija, kad mamma pēc Skolotāju dienas atnesa mājās neapēstās sviestmaizes."

Annas Sedokovas dzīves ainiņas

Foto no ukraiņu dziedātājas Annas Sedokovas "Instagram" profila.

gallery icon
50