Slavenības
2020. gada 6. marts, 06:39

Popzvaigzne Keitija Perija savā jaunajā mūzikas video atklāj, ka ir bērniņa gaidībās

Jauns.lv

Pārsteigums! Amerikāņu popzvaigzne Keitija Perija (35) ir māmiņas cerībās ar pirmdzimto. To dziedātāja atklājusi savas jaunākajā dziesmas “Never Worn White” videoklipā.

Keitija Perija un Orlando Blūms ir pirmā bērna gaidībās

gallery icon
11

Gaidāmais mazulis būs pirmais kopīgais bērns amerikāņu dziedātājai Ketijai Perijai un viņas līgavainim filmu “Karību jūras pirāti” un “Gredzenu pavēlnieks” aktierim Orlando Blūmam. 43 gadus vecais Blūms jau ir tētis deviņus gadus vecam dēlam Flinnam, kurš pasaulē nāca viņa pirmajā laulībā - ar austrāliešu modeli Mirandu Keru.

foto: Xavier Collin/Image Press Agency/ Vida Press
Keitija Perija un Orlando Blūms.

Savā jaunajā dziesmā “Never Worn White” Keitija Perija dzied par bailēm no saistībām, bet tajā pašā laikā stāsta par laimi, kādu izjūt, esot kopā ar otru cilvēku.

foto: Capitol Records / BACKGRID/ Vida Press

“Jo es nekad neesmu uzvilkusi balto kleitu / Bet es vēlos, lai izdodas / Jā, es vēlos mēģināt kopā ar tevi,” dzied Perija, kura pazīstama arī kā talantu šova “American Idol” žūrijas pārstāve. “Nē, nekad neesmu uzvilkusi balto kleitu / Bet es stāvu šeit šovakar/ Jo patiešām vēlos teikt jāvārdu.”

foto: Capitol Records / BACKGRID/ Vida Press

Dziesma noslēdzas ar epizodi, kurā Keitija, tērpusies baltā kleitā, noglāsta sev vēderu. Viņa pagriežas profilā, un gaidību laika figūra ir nepārprotami redzama visā tās krāšņumā.

Keitija Perija un Orlando Blūms Montekarlo operas Gala pasākumā

gallery icon
14

Pēc tam, kad Keitija bija savu jauno mūzikas video nodevusi skatītāju un klausītāju vērtēšanai vietnē "YouTube", viņa savā “Instagram” kontā apstiprināja jaunumus, ka ir mātes cerībās. Viņa izteikusies, ka šis “iespējams ir visilgāk glabātais noslēpums”, kādu viņai jebkad nācies tik ilgi turēt pie sevis.

Keitija Perija un Orlando Blūms bauda romantiku Eda Šīrana koncertā

Keitija Perija un Orlando Blūms roku rokā apmeklējuši Eda Šīrana koncertu Losandželosā. Aculiecinieki apgalvo, ka pāris pavadījis daudz laika viens ...

gallery icon
5

Keitija arīdzan atklājusi, ka bērniņam pasaulē jānāk jau šovasar.

“Mēs esam saviļņoti un laimīgi,” par topošo vecāku lomu atzinusi Perija, šī video ieraksta laikā graužot kaltēta mango šķēlīti.

Keitija Perija un Orlando Blūms pirmajās kopīgajās brīvdienās Havaju salās

Baumas, ka dziedātāja Keitija Perija un aktieris Orlando Blūms varētu būt pāris, parādījās 2016. gada janvārī, kad abi manīti flirtējam ...

gallery icon
20

Dziedātāja arī pastāstījusi, kādas tagad ir viņas kulinārās vājības. “Man nekad mūžā nav interesējušas asas garšvielas, bet tagad man somiņā vienmēr ir līdzi “Tabasco” mērce.” Gaidību laikā viņa sākusi dievināt asus ēdienus, bet absolūti nespējot ciest sarkano gaļu.

Keitija Perija koķetē ar Orlando Blūmu

Amerikāņu dziedātāja Keitija Perija „Zelta globusu” „afterparty” ballītē manīta flirtējam ar britu aktieri Orlando Blūmu Lai gan Keitija un Orlando ...

gallery icon
7

Lai gan Keitija savā jaunajā dziesmā dzied, ka nekad nav uzvilkusi balto kleitu, viņas pagātnē ir viena šķirta laulība. Dziedātāja paskaidrojusi, ka precoties ar komiķi Raselu Brendu, viņas kleita bijusi “dūju pelēka”, bet tagad, sakot jāvārdu Orlando Blūmam, pie altāra viņai patiešām pirmo reizi mūžā būšot balta kleita.

Keitijas Perijas koncertā "Arēnā Rīga" pilnīgs "anšlāgs"

Dziedātājas Keitijas Perijas koncertu, kas svētdien notika "Arēnā Rīga", noskatījušies 11 000 skatītāju.

gallery icon
113