Džesikai Bīlai no pirksta nozudis laulības gredzens

gallery icon
5
Slavenības
2020. gada 5. marts, 15:07

Trīs mēnešus pēc Timberleika skandāla viņa sieva Džesika Bīla manīta bez laulības gredzena pirkstā

Jauns.lv

Amerikāņu aktrise Džesika Bīla (37) atpazīta veikalā iepērkamies, bet viņas pirkstā nebija laulības gredzena. Šādu faktu aculiecinieki novērojuši trīs mēnešus pēc tam, kad atklātībā nonāca dziedātāja Džastina Timberleika (39) skandalozās fotogrāfijas ar kolēģi. Viņš pēc tam sievai par notikušo publiski atvainojās, zvērot, ka tur taču nekas nav bijis.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: Vida Press
Džesika Bīla un Džastins Timberleiks šā gada februārī.

Labās ziņas: viens no Holivudas saticīgākajiem un harmoniskākajiem pāriem aktrise Džesika Bīla un dziedātājs Džastins Timberleiks aizvien ir kopā, un abi ir gatavi darīt visu, lai laulību saglabātu.

foto: Bruce/Javiles / BACKGRID/All Ove/ Vida Press
Džesikas Bīlas pirkstā nav laulības gredzena.

Sliktās ziņas: aizvadītā gada novembrī Džastins visu “salaida dēlī”, kad atklātībā nonāca fotogrāfijas, kurās viņš redzams rokās sadevies ar filmas “Palmer” kolēģi Ališu Veinraitu, bet Džesikas tovakar nebija vīram līdzās. Tagad, kad pagājuši jau trīs mēneši kopš šī skandāla, un sabiedrībai par to pat piemirsies, Džesika redzēta iepērkamies, bet laulības gredzens no viņas zeltneša bija nozudis. Izklausās pēc problēmas…

foto: BrosNYC / BACKGRID/All Over Pres/ Vida Press
Džesika un Džastins ar dēlu Seilasu šā gada 23. februārī.

Džesika manīta tuvējā aptiekā, kur paparaci viņu nofotografējuši bez gredzena. Vai tas bija pazudis, aizmirsts uzlikt, sauciet, kā gribat, taču pirkstā tā nebija. Protams, iziešana sabiedrībā bez laulības vai saderināšanās gredzena pirkstā ne vienmēr nozīmē problēmas ģimenē.

foto: Splash News / SplashNews.com/ Vida Press
Džastins un Džesika šā gada Valentīndienā.

Atgādināsim, ka šā gada janvāra nogalē Kembridžas hercogiene Ketrīna bija devusies vizītē uz Evelīnas bērnu slimnīcu, bet pirkstā nebija viņas karaliskā saderināšanās gredzena ar safīru un briljantiem, kā arī tā saucamā mūžības gredzena. Pēdējais no tiem esot dāvana no vīra, kas pasniegts pēc tam, kad pasaulē nāca viņu pirmais bērns princis Džordžs.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Hercogiene Ketrīna, dodoties uz bērnu slimnīcu, saderināšanās gredzenu atstājusi mājās.

Vēlāk noskaidrojās, ka iemels gredzenu noņemšanai ir pavisam vienkāršs. Tā kā hercogienei bija paredzēts viesoties slimnīcā, viņa šīs rotas ar dārgakmeņiem noņēmusi higiēnas apsvērumu dēļ. Turklāt šī nebija pirmā reize, kad dodoties uz slimnīcu, hercogiene šos juvelierizstrādājumus izvēlējusies atstāt mājās. Laulības gredzenu gan viņa ne reizi no pirksta nav noņēmusi.

foto: Vida Press
Laulības gredzenu gan viņa nekad no pirksta nav noņēmusi.

Taču ņemot vērā Džastina un Džesikas aizvadīto mēnešu drāmu, šī zīme var nozīmēt jebko.

Pērn rudenī Timberleiku pieķēra ballītē ar kolēģi Ališu Veinraitu (30). Viņi nebūt neuzvedās tikai draudzīgi: kādā brīdī Ališas roka maigi noslīgusi uz Džastina ceļgala.

Džastina Timberleika un Džesikas Bīlas ģimene

Džastina Timberleika un Džesikas Bīlas ģimenē aug dēls Seilass, kurš pasaulē nācis 2015. gada aprīlī.

gallery icon
14

Timberleiks un Bīla sākotnēji ignorēja baumas par sānsoli. Taču mēnesi vēlāk krāpšanā vainotais vīrs nolēma publiski atvainoties sievai, šādi cenšoties izpirkt savu vainu arī sabiedrības acīs. Džastins Timberleiks atzinās, ka izvēlējies spert šādu publisku soli savas ģimenes un tās labā goda dēļ.

Džesikas Bīlas laulātais draugs apliecināja, ka ir pieļāvis briesmīgu kļūdu. Dziedātājs gan apzvērējis, ka viņam ar jauniņo aktrisi „nekas nav bijis”.

„Es par daudz izdzēru tajā vakarā un nožēloju savu uzvedību. Šis nav tas piemērs, kādu gribētu rādīt savam dēlam,” atzinies Timberleiks savā „Instagram” profilā. Viņš esot palūdzis Džesikai piedošanu un apsolījis, ka turpmāk būs labāks vīrs savai sievai un labāks tēvs savam dēlam. Tikai dažās stundās pēc publiskās atvainošanās publiskošanas tā atzīmēta ar vairāk nekā vienu miljonu novērtējumu „patīk”.

Tāpat Timberleiks ar sociālo tīklu palīdzību nupat sirsnīgi sveicis sievu 37. dzimšanas dienā, kas bija šā gada 3. martā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās